Home › Delegación Lleida › Maria Clara Cos Quixal › Masas, panes y repostería › PIZZA SENSE GLUTEN CRUIXENT AMB Thermomix®


Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural. El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

¿Quieres que te llame Maria Clara Cos Quixal?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Maria Clara Cos Quixal por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
PIZZA SENSE GLUTEN CRUIXENT AMB Thermomix®
02 March 2023
Les masses sense gluten són fàcils de preparar, només cal tenir present que no podem buscar ni la textura ni el gust de les masses amb gluten. Si que és cert que al supermercat trobarem preparats sense gluten amb un sabor i textura espectacular però a costa d’ ingredients no sempre aconsellables, entrant a la categoria d’ ultraprocessat.
Aquesta recepta és molt fàcil de preparar, a mi m’ encanta la pizza amb verdures daurades preparades al TM6. I tu de que t’ agrada la pizza?
Bon profit!

Ingredientes
- 300g de llenties vermelles
- 40 g d’ oli d’ oliva verge extra
- 230g d’ aigua
- 1 all
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 1 o 2 culleradetes d’ orenga
- 1 polsim de pebre molt
- 1 culleradeta de sal
Pasos de la receta
Preescalfem el forn a 180ºC i folrem la plata del forn amb paper de forn.
Posem les llenties, l’ aigua, l’ oli, l’ all, el llevat amb pols, l’ orenga, el pebre i la sal i programem 1 min/vel 10.
Repartim el preparat damunt la plata, amb l’ ajut de l’ espàtula l’ allisem perquè quedi fina
Posem al forn uns 20-25 minuts.
Acabat el temps retirem la massa del forn, pugem la temperatura a 200ºC, posem els ingredients que vulgueu per fer la pizza i al forn 6-8 minuts. Servim.
Cuidem l' origen dels ingredients per garantir que són sense gluten
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.