advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Comprar Thermomix®

PIZZA SENSE GLUTEN CRUIXENT AMB Thermomix®

02 March 2023

icon-clock Tiempo de preparación 00:40:00 mins

icon-persons Ración para 4 personas

02 March 2023

Les masses sense gluten són fàcils de preparar, només cal tenir present que no podem buscar ni la textura ni el gust de les masses amb gluten. Si que és cert que al supermercat trobarem preparats sense gluten amb un sabor i textura espectacular però a costa d’ ingredients no sempre aconsellables, entrant a la categoria d’ ultraprocessat.


Aquesta recepta és molt fàcil de preparar, a mi m’ encanta la pizza amb verdures daurades preparades al TM6. I tu de que t’ agrada la pizza?


Bon profit!

icon-list

Ingredientes

  • 300g de llenties vermelles
  • 40 g d’ oli d’ oliva verge extra
  • 230g d’ aigua
  • 1 all
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 1 o 2 culleradetes d’ orenga
  • 1 polsim de pebre molt
  • 1 culleradeta de sal
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Preescalfem el forn a 180ºC i folrem la plata del forn amb paper de forn.

2 Paso

Posem les llenties, l’ aigua, l’ oli, l’ all, el llevat amb pols, l’ orenga, el pebre i la sal i programem 1 min/vel 10.

3 Paso

Repartim el preparat damunt la plata, amb l’ ajut de l’ espàtula l’ allisem perquè quedi fina

4 Paso

Posem al forn uns 20-25 minuts.

5 Paso

Acabat el temps retirem la massa del forn, pugem la temperatura a 200ºC, posem els ingredients que vulgueu per fer la pizza i al forn 6-8 minuts. Servim.

icon-quotes

Cuidem l' origen dels ingredients per garantir que són sense gluten

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración