advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Comprar Thermomix®

ORELLETES DE St. BLAI A CASTELLNOU DE SEANA AMB Thermomix®

03 February 2018
03 February 2018

Orelletes de St. Blai amb Thermomix® A Castellnou per St. Blai fem orelletes com és tradició a molts pobles de Lleida per la seva Festa Major. Jo les he modificat una mica per intentar que siguin el més lleugeres possible, tenint en compte que és un fregit i no n’ abusarem. El sucre l’ he substituït per sucre de coco, la llet per beguda de civada i la farina de força per espelta integral. El resultat ha estat molt bo!


Ingredients:


4 ous


70 g sucre


70 g llet sencera


70 g d’oli d’oliva verge extra


125 g d’ infusió de matafaluga


40 g d’anís


700 g de farina de força


15 g de llevat fresc


Oli d’oliva verge extra per fregir


Sucre



Elaboració:


1.Col•loquem la papallona a les ganivetes. Dins del vas del Thermomix® posem els ous amb el sucre i batem 4 min/37°/vel 4.


Desfem el llevat amb la infusió de matafaluga i ho afegim dins el vas junt amb la resta de líquids. Barregem 5 seg/vel 3. Traurem la papallona.


2.Afegim la farina tamisada i amalgamem 30 seg/vel 6. En acabar, amassem 4 min/vel espiga.


3.El resultat ha de ser una massa molt fina, elàstica, fàcil d’estirar i que no s’ha d’enganxar als dits. Afegim més farina o aigua si cal.


4.Deixem reposar la massa una hora dins el vas tapat.


5.Passat el temps formem boletes d’uns 30 g, les deixem reposar 30 min tapades amb paper film pintat amb oli per evitar que s’ assequin de la superfície.


6.Posem oli damunt la superfície de treball i amb el rodet estirem les boletes fins quedar quasi transparents.


7.Les agafem amb molta cura i les posem al recipient amb abundant oli calent que haurem preparat i les fregim, donant forma d' orelleta, pels dos costats fins quedar daurades. Les retirem amb unes pinces escorrent tot l’oli possible, les deixem en una safata amb paper absorbent i les ensucrem. Hem de vigilar que no es cremi l’oli.


8.Les guardarem en una caixa de cartró o embolicades amb draps de cotó. Si les posem en un recipient hermètic s’ estovaran.


Solicita demostración