BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Masas, panes y repostería › BRAÇ DE CARBASSÓ FARCIT
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
BRAÇ DE CARBASSÓ FARCIT
23 June 2022Avui en directe des d'instagram, he fet la recepta del Braç de Carbassó farcit que ja fa un temps una clienta em va passar.
És d'aquelles receptes que cada estiu, un dia o bé un altre, segur que la fem.
És ideal per sopars fresquets, per tenir-los preparats si arribem amb el temps just, o també pot anar bé si hem de prendre el dinar a la feina, o també a la platja, etc...
Us deixo el pas a pas de la recepta .
I si voleu veure el directe, seguiu-me al compte d' instagram i podreu veure tota l'explicació
Ingredientes
- 50gr de formatge chedar o parmesà
- 500gr de carbassó, tallat a trossos
- 5 ous
- 50gr de farina, o maizena per fer-lo sense gluten
Pasos de la receta
Poseu el formatge dina el vas del Thermomix, i ratlleu-lo 10-15 segons / V.5-10 . Reserveu
Ara afegiu el carbassó i el trossegem 5 seg. / V. 5 . Reserveu
Després poseu la papallona a les ganivetes i també els ous i un pessic de sal i programeu 3 min / T. 37ºC / V. 4 . Tot seguit programeu 3 min / V. 4
Ara hi afegiu la farina i ho barregeu programant 6 seg / V. 3
Una vegada tenim la massa feta, afegiu al vas el carbassó i el formatge reservat i ho barregeu bé amb l'espàtula.
Poseu la massa damunt una safata folrada amb paper de forn donant-li forma rectangular.
Amb el forn prèviament escalfat a 180ªC, introduïu la safata i enforneu uns 10-15 minuts.
Una vegada ho treieu del forn, cargoleu la massa en calent per donar-li forma de braç i la tapeu amb un brap moll.
Esperu a que es refredi i farciu-la del que més us agradi.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.