Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

Samfaina

25 October 2016
25 October 2016

Ja fa dies que hem pregunteu com es fa la samfaina amb Thermomix® , i hem dieu: "no el pisto del llibre bàsic que porta el Thermomix® , jo ho vull fer amb albergínia en comptes de carabassó".El que passa és, que si fem el "pisto" i en comptes de posar-hi carabassó hi posem albergínia, aquesta es desfà una mica a dins el vas  i no ens agrada com queda.Doncs avui només us en donaré un petit truc:Seguirem les mateixes instruccions del "pisto" ( que tot@s tenim al llibre bàsic que porta la màquina), i al moment de la cocció posarem dins el vas el cistellet amb l'albergínia tallada a trossets, i així es courà mentre es cou la resta i no es desfarà dintre el vas. Una vagada finalitzada la cocció, ho barrejarem tot i ja està.A la foto podeu veure'n l'exemple.Espero hagi estat del vostre ajut.  

Solicita demostración