HAMBURGUESA D'ALBERGINIA FETA AMB Thermomix® BELLPUIG - LLEIDA

#Verduras, hortalizas y ensaladas 07 mayo 2018

Cada vegada són mes els tipus d'hamburgueses que ens ofereix el mercat, però a vegades el fet de trobar-les elaborades ja a la botiga no ens dóna el 100% de la confiança. Per això optem per fer-nos-les nosaltres amb materia primera.


Avui us deixo la recepta d'Hamburguessa d'alberginia , amb un toc de formatge de cabra.....


INGREDIENTS:



  • 1 Alberginia 

  • 1 ceba de mida mitjana

  • 20gr. D'oli

  • 2 ous

  • 1 cullerada de pa ratllat

  • 1 cull d'orenga

  • pessic de sal


PREPARACIÓ:



  1. Posar la l'alberginia dins el vas del Thermomix® i trossejar 3seg/ V.5. Retirar i reservar.

  2. Posar la ceba tallada a quarts i trossejar 3seg/V.5. Afegir l'oli i sogregir 7min / T. 120ºC/Gir Invers/V.Cullera

  3. Afegir-hi l'alberginia trossejada, un pessic de sal i programar 25min/T. Varoma/ Gir Invers / V. Cullera.

  4. Passat el temps, deixem refredar uns 2 o 3 minuts i afegir-hi els ous i el pa ratllat i ho barregem 30seg/Gir invers/V.3

  5. Una vegada tot ben barrejat, donem forma a les hamburgueses i les passem per la planxa.


** Girarem l'hamburguessa amb una espàtula per a que no es desfaci i damunt hi posarem unes rodanxes de formatge de cabra (si així ho desitgeu)**


Com a sugeriment, també es pot caramelitzar la ceba previament


Desitjo que us agradi tant com ens va agradar a casa nostra !!!


Pots sol·licitar informació enviant un missatge aquí


Bon profit