BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Verduras, hortalizas y ensaladas › HAMBURGUESA D'ALBERGINIA FETA AMB Thermomix® BELLPUIG - LLEIDA
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
HAMBURGUESA D'ALBERGINIA FETA AMB Thermomix® BELLPUIG - LLEIDA
07 May 2018Cada vegada són mes els tipus d'hamburgueses que ens ofereix el mercat, però a vegades el fet de trobar-les elaborades ja a la botiga no ens dóna el 100% de la confiança. Per això optem per fer-nos-les nosaltres amb materia primera.
Avui us deixo la recepta d'Hamburguessa d'alberginia , amb un toc de formatge de cabra.....
INGREDIENTS:
- 1 Alberginia
- 1 ceba de mida mitjana
- 20gr. D'oli
- 2 ous
- 1 cullerada de pa ratllat
- 1 cull d'orenga
- pessic de sal
PREPARACIÓ:
- Posar la l'alberginia dins el vas del Thermomix® i trossejar 3seg/ V.5. Retirar i reservar.
- Posar la ceba tallada a quarts i trossejar 3seg/V.5. Afegir l'oli i sogregir 7min / T. 120ºC/Gir Invers/V.Cullera
- Afegir-hi l'alberginia trossejada, un pessic de sal i programar 25min/T. Varoma/ Gir Invers / V. Cullera.
- Passat el temps, deixem refredar uns 2 o 3 minuts i afegir-hi els ous i el pa ratllat i ho barregem 30seg/Gir invers/V.3
- Una vegada tot ben barrejat, donem forma a les hamburgueses i les passem per la planxa.
** Girarem l'hamburguessa amb una espàtula per a que no es desfaci i damunt hi posarem unes rodanxes de formatge de cabra (si així ho desitgeu)**
Com a sugeriment, també es pot caramelitzar la ceba previament
Desitjo que us agradi tant com ens va agradar a casa nostra !!!
Pots sol·licitar informació enviant un missatge aquí
Bon profit