CANELONS DE CARBASSÓ FARCITS AMB SALSA D’ANACARDS

#Verduras, hortalizas y ensaladas 29 noviembre 2020

Aquesta és una de les receptes fetes aquest cap de setmana a una de les classes amb Thermomix® .


Una recepta que m'ha sorprès moltissim, tant de gust com de senzillesa en el seu procès.


Us la recomano. 



INGREDIENTS:



  •  1 carbassó tallat a làmines primes

  • 200 g d'anacards crus

  • 3 cullerades de llevat nutricional

  • 1 culleradeta d'all en pols, o un gra d’all

  • 1 pessic de sal

  • 30 g de suc de llimona

  • 50 g de veguda vegetal, d’avena o soja


PREPARACIÓ:



  1. Primer preparem el carbassó, jo l’he cuit aprofitant el vapor de la cocció dels “bolets a l’allet”. També es poden deixar en repòs uns 30 minuts amb sal sense cocció.

  2. Poseu un bol sobre la tapa del vas i hi posem els anacards, cobriu amb aigua i deixeu que s'hidratin durant aprox. 4 hores.

  3. Afegiu al vas el llevat nutricional, l’all en pols , la sal, el suc de llimona i la beuguda vegetal i barregeu 5 seg / vel 6.

  4. Poseu al vas els anarcards hidratats i escorreguts i tritureu 5 seg / vel 6. Amb l'espàtula, baixeu els anacards cap al fons del vas. I després, tritureu 5 seg / vel 6. Traieu del got I reserveu.


*Pel montatge del caneló he posat les làmines de carbassó, una al costat de l’altra, damunt un paper de film transparent. Damunt hi he afegit la crema d’anacards i amb l’ajut del paper film he cargolat el caneló, així desprès l’he tallat per porcions. Ho he decorat amb germinats per sobre i ho he acompanyat d’uns bolets a l’allet.