BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Cocción en varoma › Flam d'ou fet al Varoma del Thermomix® .
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Flam d'ou fet al Varoma del Thermomix® .
26 January 2023El flam d'ou cassolà, per mi és un dels postres que més em recorda a la meva infància, i no precisament per que m'agradés...., nooo. M'ho recorda per que era un postre que la meva mare feia sovint i que a mi, crec que era per la textura, no me'l podia menjar.
Amb els anys he anat provant-lo, en petites porcions.., i ara s'ha convertit en un postre que a casa faig sovint ja que agrada força a tota la família, resulta molt molt senzill de fer i amb només 3 ingredients -llet, ous i sucre- ja el tenim llest.
Aquí us deixo la recepta per 500gr de llet, jo l'he fet amb la Flamera amb tapa que tenim a la web de Thermomix® .
Ingredientes
- 5 ous
- 500gr de llet
- 100gr de sucre
- Caramel líquid
Pasos de la receta
Poseu tots els ingredients a dins el vas i barregeu 20seg / V. 4
Repartiu el caramel líquid al fons del motlle i seguidament bolqueu-hi la barreja del vas.
Tapeu bé ( si utilitzeu un motlle sense tapa, tapeu amb paper d'alumini)
Poseu 750gr d'aigua al vas, i despres poseu el recipient varoma a la seva posició amb la flamera a dins. Va bé també posar-hi un parell de papers de cuina absorvents per evitar que hi entri humitat a dins el flam.
Programeu 45 minuts / T. Varoma / V. 1
Deixeu refredar una estona i ja podreu des-emotllar-lo
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.