advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

Flam d'ou fet al Varoma del Thermomix® .

26 January 2023

icon-clock Tiempo de preparación 00:05:00 mins

icon-persons Ración para 8 personas

26 January 2023

El flam d'ou cassolà, per mi és un dels postres que més em recorda a la meva infància, i no precisament per que m'agradés...., nooo. M'ho recorda per que era un postre que la meva mare feia sovint i que a mi, crec que era per la textura, no me'l podia menjar. 


Amb els anys he anat provant-lo, en petites porcions.., i ara s'ha convertit en un postre que a casa faig sovint ja que agrada força a tota la família,  resulta molt molt senzill de fer i amb només 3 ingredients -llet, ous i sucre- ja el tenim llest. 


Aquí us deixo la recepta per 500gr de llet, jo l'he fet amb la Flamera amb tapa que tenim a la web de Thermomix® . 



icon-list

Ingredientes

  • 5 ous
  • 500gr de llet
  • 100gr de sucre
  • Caramel líquid
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Poseu tots els ingredients a dins el vas i barregeu 20seg / V. 4

2 Paso

Repartiu el caramel líquid al fons del motlle i seguidament bolqueu-hi la barreja del vas.

Tapeu bé ( si utilitzeu un motlle sense tapa, tapeu amb paper d'alumini)

3 Paso

Poseu 750gr d'aigua al vas, i despres poseu el recipient varoma a la seva posició amb la flamera a dins. Va bé també posar-hi un parell de papers de cuina absorvents per evitar que hi entri humitat a dins el flam. 

Programeu 45 minuts / T. Varoma / V. 1

4 Paso

Deixeu refredar una estona i ja podreu des-emotllar-lo

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración