advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Comprar Thermomix®

GALETES SALADES SENSE GLUTEN AMB Thermomix® . LLEIDA

24 September 2019
24 September 2019


La versió sense gluten de les galetes salades! Gràcies a l’ ajut del Thermomix® podem preparar la farina sense gluten al mateix moment de fer servir. Recent feta aprofitem totes les propietats i ens permet utilitzar els ingredients que nosaltres vulguem. Avui he fet servir:


- quinoa que ens aportarà una gran riquesa d’ aminoàcids amb gust suau i característic 


- chia que és un superaliment ja que ens aporta una quantitat important de fibra, antioxidants, calci, proteïna i àcids grassos omega 3. De gust agradable i ens ajudarà a aglutinar la massa.


- kudzú que és un midó que s’ extreu d’ una planta anomenada Pueraria Lobata amb propietats medicinals molt importants (prebiòtic, antidiarreic, antipirètic, ...) a la recepta el fem servir com a espessidor propietat que també ens faria l’ “arrurruz” d’ aspecte similar però que la seva única funció és el d’ espessir


- midó de tapioca com a hidrat de carbó que bàsicament ens aportarà volum.


Així tenim una farina sense gluten casolana sense conservants, ni antiaglutinants.


Si teniu una al•lèrgia important al gluten heu de tenir molta cura a l’ hora de comprar aquests ingredients. No heu de comprar els ingredients a granel per evitar contaminacions creuades.


Si teniu algun dubte em podeu preguntar. Us animo a que les proveu i bon profit!


 Ingredients:


160 g de quinoa 


80 g de llavors de chia


80 g d’ “arrurruz” o kudzú


160 g de midó de tapioca


330 g de cervesa sense gluten


1 pessic de sal


1 pessic de sucre


180 g d’ oli d’ oliva 


2 culleradetes de sal gruixuda 


2 cullerades de llavors de sèsam 



Elaboració:


1.Escalfem el forn a 200º (dalt i baix). Folrem amb paper de forn 2 safates de forn i reservem.


2.Posem dins el vas la quinoa, la chia i en fem farina 1 min/vel. 10. 


3.Afegim l’ “arrurruz” o el kudzú i el mido de tapioca i barregem 30 seg/vel. 9.


4.Afegim dins el vas la cervesa, la sal, el sucre i l’ oli. Barregem 20 seg/vel 4 i després amassem 2 min/vel. espiga.


5.Dividim la massa entre les dues safates, l’ estirem amb les mans untades amb oli o amb el rodet fins que quedi tota la superfície de la safata coberta. Posem la sal i les llavors de sèsam per damunt la massa i amb un ganivet o tallador de pizza marquem les galetes amb la forma que vulguem (triangles, quadrats, ...)


6.Posem les dues safates dins el forn i courem 10 minuts a 200º, passat el temps canviem les safates (la que està a dalt va a baix i la que està baix va a dalt) i deixem coure 10 minuts més. Passat el temps les retirem del forn, acabem de tallar i deixem refredar. Servim o conservem en una caixa hermètica.



.

Solicita demostración