advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Comprar Thermomix®

PA DE PESSIC D’ AVELLANA I XOCOLATA AMB Thermomix® . LLEIDA

10 March 2020
10 March 2020



Si us agrada la xocolata us recomano que el proveu, és boníssim! És un pa de pessic ben senzill, sense gluten, amb xocolata negra i jo he utilitzat una alternativa al sucre amb un índex glucèmic molt baix. Per tant, tindrem un pa de pessic saludable, tenint en compte que és de consum ocasional. Desitjo que us agradi i bon profit!


Ingredients: 


150 g d'avellanes crues amb pell


100 g de xocolata negra a trossos


6 ous


1 pessic de sal marina sense refinar


100 g de sucre de bedoll



Preparació:


1.- Preescalfem el forn a 180°C. Folrem amb paper de forn un motlle de Ø 24cm i reservem


2.- Posem dins el vas les avellanes i les molem 10 seg/vel 10. Traiem del vas i reservem.


3.- Posem dins el vas la xocolata i la ratllem 6 seg/vel 7.


4.-Traiem del vas i reservem junt amb les avellanes


5.-Col•loquem la papallona a les ganivetes.


6.- Posem al vas els ous, la sal i el sucre i batem 6 min/37°C /vel 4. Després, batem 6 min/vel 4. Traiem la papallona.


7.- Afegim les avellanes i la xocolata que teníem reservades i barregem 4seg/vel 4. Aboquem dins el motlle preparat.


8.- Posem al forn durant 35 minuts (180°C), comprovem que està ben cuit punxant amb un escuradents i que surti net. Traiem del forn, deixem refredar una mica i desemmotllem sobre una reixeta. Quan estigui fred servim, podem cobrir amb xocolata fosa.


Font: www.cookidoo.es amb alguna modificació.


Solicita demostración