advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Comprar Thermomix®

SMOOTHIE DE KALE AMB Thermomix® A LLEIDA

07 March 2018
07 March 2018



Al meu voltant el verd és el color. És esperança, és harmonia, ...és clorofil·la! La clorofil·la és l’ encarregada de realitzar la fotosíntesi donant vida a les plantes, la seva estructura molecular és igual a la de la sang canviant l’ àtom de ferro central per un de magnesi. Això fa que els vegetals de fulla verda siguin d’ una gran riquesa nutricional. Però tenim un problema! Com les fulles de les plantes són molt fràgils fa que les seves cèl·lules estiguin altament protegides per una paret cel·lular formada per cel·lulosa que protegeix el contingut cel·lular i li dóna forma. Els nostres enzims digestius, però, no estan preparats per digerir la cel·lulosa. Per tant, la millor manera d’ accedir als seus nutrients és menjar la fulla verda en batuts i per això necessitem una batedora de gran potència. Que sigui líquid no vol dir que ens ho haguem de beure, ho hem d’ ensalivar, mastegar i prendre poc a poc. Si hi afegim alguna cosa que no triturem (com ara germinats, uns trossets d’ api, poma, ..) ens obligarà a mastegar, farà que ens sentim més saciats i ens omplirà d’ energia.


Hi ha moltes receptes de batuts,  us animo a que trobeu la combinació que us agradi i gaudiu!


Ingredients: 


1 branca d’ api gran amb les seves fulles tallat a trossos


3 fulles de Kale sense la tija


½ cogombre (si és eco no cal que el pelem)


2 branques de julivert


1 pera (si és eco no cal que pelem)


1 trosset de gingebre pelat


200 g d’ aigua


4-5 glaçons


Germinat d’ alfals 


Elaboració:


1.Posem tots els ingredients dins el vas del Thermomix® menys l’aigua. Triturem 30 segons a velocitat 5.


2.Afegim l’ aigua i triturem 1 minut a velocitat 5-10.


3.Servim i posem els germinats d’ alfals per sobre.

Solicita demostración