advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Comprar Thermomix®

SOPA CRUA DE REMOLATXA AMB Thermomix® A LLEIDA

14 February 2018
14 February 2018



La remolatxa és una hortalissa molt saludable amb propietats antiinflamatòries i antioxidants, elevat contingut en ferro i també en fibra. En la seva elaboració no assolim temperatures elevades cosa que fa que en mantinguem intactes les seves propietats nutricionals. Els anacards ens aporten a la recepta una textura agradable a més d’ un alt contingut en proteïna, vitamines (E i grup B) i minerals com fòsfor, potassi, magnesi, zenc, seleni... En definitiva, un regal!


Ingredients:


 200 g de remolatxa crua pelada i tallada a trossos 


100 g d’ anacards crus


200 g d’ aigua


½ culleradeta de sal marina sense refinar


20 g de suc de llimona


3 branques de julivert, només les fulles


Preparació:


1.Posem dins el vas del Thermomix® la remolatxa, els anacards, l’ aigua, la sal i el suc de llimona i triturem 2 minuts a velocitat 10. Amb l’espàtula baixem les restes de les parets cap al fons del vas .


2.Escalfem 2 minuts, 40ºC i velocitat 2. Servim en bols i repartim les fulles de julivert per damunt.



Font: www.cookidoo.co.uk

Solicita demostración