MAGDALENES DE COCO SENSE GLUTEN AMB Thermomix® A LLEIDA
#Masas, panes y repostería 06 junio 2018
Defenso fervorosament el fes-t’ho tu, elaborar-te tu mateix tot el que sigui possible, sense comprar processats i amb això ens hi ajuda molt el Thermomix® . D’ aquesta manera:
-Evitem els greixos saturats gens saludables
-Evitem els sucres refinats i en quantitats exagerades. Podem escollir endolcidors més saludables i reduir la quantitat. El gust el podem reeducar!
- Evitem els conservants. T’ has preguntat mai que fa que una magdalena comercial es pugui conservar més d’ una setmana dins un paquet sense fer-se malbé? Doncs, imagina 3 mesos!
- Evitem colorants, potenciadors del gust, ... sovint amb efectes gens beneficiosos.
- Escollim la qualitat dels ingredients que utilitzem
- En cas de tenir alguna al·lèrgia o intolerància podem substituir els ingredients que ens sigui necessari
- Podem fer les nostres farines a partir del gra sencer. Només haurem d’ invertir 1 minut més.
Tots els petits canvis que anem fent en el nostre dia a dia (elaborant el que mengem) ens ajudaran a millorar la nostra alimentació.
El mill, com ja aneu veient, m’ encanta ja que millora el procés digestiu a l’ hora que no conté gluten.
Desitjo que t’ agradin!
Ingredients:
- 140 g de mill
- 100 g de coco ratllat
- 1 sobre de llevat en pols
- 1 pessic de sal
- 6 ous
- 50 g de sucre de coco
- 100 g de llet de coco
- 100 g d’ oli d’ oliva
Elaboració:
1.Escalfem el forn a 180º amb ventilador.
2.Posem el mill dins el vas del Thermomix® , programem 1 min/vel 10
3.Afegim el coco, el llevat en pols i la sal i tamisem 20 seg/vel 10. Ho reservem a un bol.
4.Posem la PAPALLONA a les ganivetes, afegim els ous i el sucre i batrem 6 min/37º/vel 4. Acabat el temps tornem a batre, sense temperatura, 6 min/vel 4.
5.Afegim la llet de coco i l’ oli i barregem 30 seg/vel 3.
6.Incorporem la barreja que teníem reservada i programem 3 seg/vel 4. Retirem la PAPALLONA i acabem d’ integrar amb l’ espàtula.
7.Aboquem la massa a una màniga pastissera, la repartim als motlles de magdalena i posem al forn 15 minuts a 180º. Passat el temps comprovem que la cocció és correcta punxant amb una agulla, aquesta ens ha de sortir seca. Si queda massa enganxada li deixarem uns 4-5 minuts més.
8.Treure del forn i deixar refredar abans de servir.