MAGDALENES DE COCO SENSE GLUTEN AMB Thermomix® A LLEIDA

#Masas, panes y repostería 06 junio 2018



Defenso fervorosament el fes-t’ho tu, elaborar-te tu mateix tot el que sigui possible, sense comprar processats i amb això ens hi ajuda molt el Thermomix® . D’ aquesta manera:


-Evitem els greixos saturats gens saludables


-Evitem els sucres refinats i en quantitats exagerades. Podem escollir endolcidors més saludables i reduir la quantitat. El gust el podem reeducar!


- Evitem els conservants. T’ has preguntat mai que fa que una magdalena comercial es pugui conservar més d’ una setmana dins un paquet sense fer-se malbé? Doncs, imagina 3 mesos!


- Evitem colorants, potenciadors del gust, ... sovint amb efectes gens beneficiosos.


- Escollim la qualitat dels ingredients que utilitzem


- En cas de tenir alguna al·lèrgia o intolerància podem substituir els ingredients que ens sigui necessari


- Podem fer les nostres farines a partir del gra sencer. Només haurem d’ invertir 1 minut més.


Tots els petits canvis que anem fent en el nostre dia a dia (elaborant el que mengem) ens ajudaran a millorar la nostra alimentació.


El mill, com ja aneu veient, m’ encanta ja que millora el procés digestiu a l’ hora que no conté gluten.


Desitjo que t’ agradin!


Ingredients: 



  • 140 g de mill

  • 100 g de coco ratllat

  • 1 sobre de llevat en pols

  • 1 pessic de sal

  • 6 ous

  • 50 g de sucre de coco

  • 100 g de llet de coco

  • 100 g d’ oli d’ oliva


Elaboració: 


1.Escalfem el forn a 180º amb ventilador.


2.Posem el mill dins el vas del Thermomix® , programem 1 min/vel 10


3.Afegim el coco, el llevat en pols i la sal i tamisem 20 seg/vel 10. Ho reservem a un bol.


4.Posem la PAPALLONA a les ganivetes, afegim els ous i el sucre i batrem 6 min/37º/vel 4. Acabat el temps tornem a batre, sense temperatura, 6 min/vel 4.


5.Afegim la llet de coco i l’ oli i barregem 30 seg/vel 3.


6.Incorporem la barreja que teníem reservada i programem 3 seg/vel 4. Retirem la PAPALLONA i acabem d’ integrar amb l’ espàtula.


7.Aboquem la massa a una màniga pastissera, la repartim als motlles de magdalena i posem al forn 15 minuts a 180º. Passat el temps comprovem que la cocció és correcta punxant amb una agulla, aquesta ens ha de sortir seca. Si queda massa enganxada li deixarem uns 4-5 minuts més.


8.Treure del forn i deixar refredar abans de servir.