Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

GALETES SALADES AMB Thermomix® LLEIDA

20 September 2019
20 September 2019



Una recepta de galetes salades bones i fàcils de fer. Us recomano que per fer una versió més saludable d’ aquesta recepta substituïu els ingredients refinats per integrals. Per exemple, la farina de força la podríem canviar per espelta integral, la sal per sal marina sense refinar, el sucre per panela o sucre de coco i l’ oli per oli d’ oliva verge extra. Amb molt poca estona les tindrem fetes i ens serviran per acompanyar, per aperitiu, per picar, ... i tot això evitant els conservants, colorants, correctors del sabor, ... que fa que les galetes siguin agradables al paladar i addictives però no gaire saludables.


La recepta la trobareu guiada a www.cookidoo.es


Bon profit!


Ingredients:


330 g de cervesa


480 g de farina de força


1 pessic de sal


1 pessic de sucre


180 g d’ oli d’ oliva


2 culleradetes de sal gruixuda


2 cullerades de llavors de sèsam


Elaboració:


1.Escalfem el forn a 200º (dalt i baix). Folrem amb paper de forn 2 safates de forn i reservem.


2.Posem dins el vas la cervesa, la farina, la sal, el sucre i l’ oli. Barregem 20 seg/vel 4 i després amassem 2 min/vel. espiga.


3.Dividim la massa entre les dues safates, l’ estirem amb les mans untades amb oli o amb el rodet fins que quedi tota la superfície de la safata coberta. Posem la sal i les llavors de sèsam per damunt la massa i amb un ganivet o tallador de pizza marquem les galetes amb la forma que vulguem (triangles, quadrats, ...)


4.Posem les dues safates dins el forn i courem 10 minuts a 200º, passat el temps canviem les safates (la que està a dalt va a baix i la que està baix va a dalt) i deixem coure 10 minuts més. Passat el temps les retirem del forn, acabem de tallar i deixem refredar. Servim o conservem en una caixa hermètica.



Font: www.cookidoo.es “Tortas dulces y saladas”

Solicita demostración