GALETES SALADES AMB Thermomix® LLEIDA

#Masas, panes y repostería 20 septiembre 2019



Una recepta de galetes salades bones i fàcils de fer. Us recomano que per fer una versió més saludable d’ aquesta recepta substituïu els ingredients refinats per integrals. Per exemple, la farina de força la podríem canviar per espelta integral, la sal per sal marina sense refinar, el sucre per panela o sucre de coco i l’ oli per oli d’ oliva verge extra. Amb molt poca estona les tindrem fetes i ens serviran per acompanyar, per aperitiu, per picar, ... i tot això evitant els conservants, colorants, correctors del sabor, ... que fa que les galetes siguin agradables al paladar i addictives però no gaire saludables.


La recepta la trobareu guiada a www.cookidoo.es


Bon profit!


Ingredients:


330 g de cervesa


480 g de farina de força


1 pessic de sal


1 pessic de sucre


180 g d’ oli d’ oliva


2 culleradetes de sal gruixuda


2 cullerades de llavors de sèsam


Elaboració:


1.Escalfem el forn a 200º (dalt i baix). Folrem amb paper de forn 2 safates de forn i reservem.


2.Posem dins el vas la cervesa, la farina, la sal, el sucre i l’ oli. Barregem 20 seg/vel 4 i després amassem 2 min/vel. espiga.


3.Dividim la massa entre les dues safates, l’ estirem amb les mans untades amb oli o amb el rodet fins que quedi tota la superfície de la safata coberta. Posem la sal i les llavors de sèsam per damunt la massa i amb un ganivet o tallador de pizza marquem les galetes amb la forma que vulguem (triangles, quadrats, ...)


4.Posem les dues safates dins el forn i courem 10 minuts a 200º, passat el temps canviem les safates (la que està a dalt va a baix i la que està baix va a dalt) i deixem coure 10 minuts més. Passat el temps les retirem del forn, acabem de tallar i deixem refredar. Servim o conservem en una caixa hermètica.



Font: www.cookidoo.es “Tortas dulces y saladas”