GALETES DE TORRÓ AMB Thermomix® A LLEIDA
#Masas, panes y repostería 07 febrero 2018
Un cop passades les festes de Nadal és un bon moment per fer servir els torrons que ens han sobrat: el resultat és unes galetes ben bones. A mi m’ agrada canviar els ingredients per altres alternatius i en aquest cas he utilitzat oli de coco, sucre de coco, farina d’ espelta i els hi he donat forma amb el segell que m’ han portat els Reis!
Ingredients:
- 100 g de mantega a temperatura ambient
- 50 g de sucre
- 200 g de torró de Xixona a trossos
- 1 ou
- 250 g de farina de rebosteria
Elaboració:
- Posem dins el vas la mantega i el sucre i barregem 10 seg/vel 4.
- Afegim el torro i barregem 10 seg/vel 4.
- Incorporem l’ ou i la farina i barregem 10 seg/vel 6. Retirem la massa , fem una bola. La tapem amb film transparent i la deixem reposar dins la nevera durant 1 hora.
- Pre-escalfem el forn a 180º. Posem paper de forn a la safata.
- Estirem la massa entre dos papers per facilitar que ens quedi d’ un gruix d’ uns 5mm, tallem les galetes o els hi donem forma amb un segell i les col•loquem a la safata.
- Les courem al forn uns 10-12 minuts. Quan estiguin fredes ens les podem menjar!
Recepta de www.cookidoo.es