GALETES DE TORRÓ AMB Thermomix® A LLEIDA

#Masas, panes y repostería 07 febrero 2018

Un cop passades les festes de Nadal és un bon moment per fer servir els torrons que ens han sobrat: el resultat és unes galetes ben bones. A mi m’ agrada canviar els ingredients per altres alternatius i en aquest cas he utilitzat oli de coco, sucre de coco, farina d’ espelta i els hi he donat forma amb el segell que m’ han portat els Reis!


Ingredients:



  • 100 g de mantega a temperatura ambient

  • 50 g de sucre

  • 200 g de torró de Xixona a trossos

  • 1 ou

  • 250 g de farina de rebosteria


Elaboració:



  1. Posem dins el vas la mantega i el sucre i barregem 10 seg/vel 4.

  2. Afegim el torro i barregem 10 seg/vel 4.

  3. Incorporem l’ ou i la farina i barregem 10 seg/vel 6. Retirem la massa , fem una bola. La tapem amb film transparent i la deixem reposar dins la nevera durant 1 hora.

  4. Pre-escalfem el forn a 180º. Posem paper de forn a la safata.

  5. Estirem la massa entre dos papers per facilitar que ens quedi d’ un gruix d’ uns 5mm, tallem les galetes o els hi donem forma amb un segell i les col•loquem a la safata.

  6. Les courem al forn uns 10-12 minuts. Quan estiguin fredes ens les podem menjar!


Recepta de www.cookidoo.es