Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

CRÀCKERS DE FAJOL (SENSE GLUTEN) AMB Thermomix® . LLEIDA

06 abril 2018
06 abril 2018



Tenim molt integrat a les nostres costums comprar crakers com aperitiu per un dinar informal, per picar, ... però l’ única manera de saber realment com estan fets i, per tant, saber que mengem és fer-ho nosaltres mateixos. Aquests cràckers són molt lleugers i molt fàcils de fer. Plens d’ ingredients saludables que acompanyaran perfectament a qualsevol humus, patés vegetals, ... Els podeu tenir preparats i conserveu-los en una capsa. Proveu-los!!!



Ingredients:


100 g de fajol en gra


50 g de llavors de chia


30 g de llavors de sèsam


15 g de pipes de gira-sol


½ culleradeta de sal marina sense refinar


70 g d’ aigua freda



Elaboració:


1. Escalfem el forn a 200ºC.


2. Posem dins el vas el fajol i la chia i ho moldrem 30 seg/vel 9. Amb l’ espàtula, baixem els ingredients cap al fons del vas.


3. Afegim el sèsam, les pipes, la sal i l’ aigua i barregem 6 seg/vel 6. Ho traiem del vas i ho posem sobre un paper de forn, formem una bola per compactar la massa, ho tapem amb un altre paper de forn que ens ajudarà a aplanar-ho i amb l’ ajut d’ un rodet estirem la massa fins que tingui un gruix d’ uns 3 mm, retirem el paper de sobre. Li donem forma de cracker amb un ganivet o talla-pastes, les col•loquem a una safata del forn i amb la massa restant repetim el procés.


4. Ho posem al forn uns 8 minuts. Retirem i deixem refredar.

Solicita demostración