Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

AMANIDA DE PASTANAGA I COCO AMB Thermomix®

17 septiembre 2021
17 septiembre 2021



El fast-food pot ser saludable! Una amanida ben senzilla feta en menys de 3 minuts, gràcies a l’ ajut de Thermomix® que fa que menjar saludable no impliqui un gran esforç per part nostra. En aquesta amanida tindrem un munt de vitamines, minerals, antioxidants i fibra que ens donaran vitalitat, ens protegiran la pell, ens ajudaran en la funció intestinal i aprofitem les propietats antiinflamatòries de la pastanaga que és la protagonista de l’ amanida. Té un punt exòtic que li dóna el coco, el qual estem més acostumats a utilitzar-lo en plats dolços però amb la pastanaga és una combinació fantàstica. La podem acompanyar d’ un arròs basmati o uns cigrons o unes llenties o simplement sola. T’ animes a provar-la?


Bon profit!


Ingredients:



  • 250 g de pastanaga a trossos

  • 50 g de ceba, a quarts

  • 1 poma sense llavors, tallada a octaus

  • 50 g de coco ratllat

  • 5-6 branques de julivert (només les fulles)

  • 25 g de suc de llimona

  • 50 g d’ oli d’ oliva verge extra

  • 2 pessics de sal marina sense refinar (opcional)


Elaboració:


1. Posem tots el ingredients dins el vas i trossegem 5 seg/vel. 5.


2. Servim.

Solicita demostración