BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Navidad › SHOW COOKING AMB Thermomix® A TÀRREGA
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
SHOW COOKING AMB Thermomix® A TÀRREGA
14 December 2017Avui us enllaço una de les receptes fetes la setmana passada a la FIRA D'ARTISTES DE TÀRREGA amb Thermomix® .
Totes les receptes fetes el passat diumenge dia 10 de desembre de 2017, son receptes que trobareu a la plataforma on-line www.cookidoo.es , per tant si tens el teu cook key podràs fer-les de manera guiada amb el TM-5.
Per començar una recepta d'una col·lecció que es diu "A LA MESA EN NAVIDAD" LANGOSTINOS CON SALSA OPORTO Y CHOCOLATE:
INGREDIENTS PER LA PICADA:
- 15 AMETLLES
- 2 DENTS D'ALL
- 2 RAMES DE JULIVERT FRESC
- 25 XOCOLATA FONDANT (MINIM 50% CACAO)
- 1 "GUINDILLA"
INGREDIENTS PEL FUMET:
- 50GR. OLI D'OLIVA
- 600GR. LLAGOSTINS
- 50 GR. VI OPORTO
- 1/2 PASTILLA CONCENTRAT DE CALDO DE PEIX
- 100GR D'AIGUA
INGREDIENTS PEL SOFREGIT:
- 50GR D'OLI D'OLIVA
- 50 GR DE PASTANAGA
- 75 GR. DE CEBA
- 1 FULLA DE LLORER
- 1/2 CULLERADA DE PEBRE VERMELL DOLÇ
PREPARACIÓ:
- Posar al vas les ametlles, els alls, el julivert, la chocolata i la "guindilla" i picar 5"/V.7. retirar i resrevar.
- Posar al vas l'oli i calentar 5'/ T.120ºC/V. Cullera. Mentres pelar be els llagostins i resrevar els caps i les closques en un bol i els cossos en un altre.
- Afegir al vas els caps i les closques i sofregir 5'/T.120ºC/V.1
- Afegir el vi Oporto i programar 1'/T. Varoma/ V.1 sense posar el cubilet a la tapa.
- Afegir el concentrat de caldo i l'aigua i triturar 30"/V.4. Desprès programar 5'/T.100/V.1. Colar amb un colador de malla fina.
- Posar al vas l'oli, la pastanaga i la ceba i trossejar 4"/V4
- Afegir el llorer i sofregir 3'/T.120ºC/GIR INVERS/V. Cullera
- Afegir la picada reservada i sofregir 2'/T.120ºC/GIR INVERS/v.Cullera
- Afegir el pebre vermell i ofegar 1'/T.varoma/GIR INVERS/V. Cullera
- Per últim afegir el clado reservat. Col·locar el recipient Varoma en la seva posició amb els cossos dels llagostins i tapar el Varoma. Programar 5'/T. Varoma/GIR INVERS/V. Cullera.
Retirar el Varoma i posar en el plat els llagostins en una font amb la salsa del vas per damunt .
DESITJO QUE T'AGRADI !!!!