advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

SHOW COOKING AMB Thermomix® A TÀRREGA

14 December 2017
14 December 2017
Categoría:

Avui us enllaço una de les receptes fetes la setmana passada a la FIRA D'ARTISTES DE TÀRREGA amb Thermomix® .


Totes les receptes fetes el passat diumenge dia 10 de desembre de 2017, son receptes que trobareu a la plataforma on-line www.cookidoo.es , per tant si tens el teu cook key podràs fer-les de manera guiada amb el TM-5.


Per començar una recepta d'una col·lecció que es diu "A LA MESA EN NAVIDAD"  LANGOSTINOS CON SALSA OPORTO Y CHOCOLATE:


INGREDIENTS PER LA PICADA:



  • 15 AMETLLES

  • 2 DENTS D'ALL

  • 2 RAMES DE JULIVERT FRESC

  • 25 XOCOLATA FONDANT (MINIM 50% CACAO)

  • 1 "GUINDILLA"


INGREDIENTS PEL FUMET:



  • 50GR. OLI D'OLIVA

  • 600GR. LLAGOSTINS 

  • 50 GR. VI OPORTO

  • 1/2 PASTILLA CONCENTRAT DE CALDO DE PEIX

  • 100GR D'AIGUA


INGREDIENTS PEL SOFREGIT:



  • 50GR D'OLI D'OLIVA

  • 50 GR DE PASTANAGA

  • 75 GR. DE CEBA

  • 1 FULLA DE LLORER

  • 1/2 CULLERADA DE PEBRE VERMELL DOLÇ


PREPARACIÓ:



  1. Posar al vas les ametlles, els alls, el julivert, la chocolata i la "guindilla" i picar 5"/V.7. retirar i resrevar.

  2. Posar al vas l'oli i calentar 5'/ T.120ºC/V. Cullera. Mentres  pelar be els llagostins i resrevar els caps i les closques en un bol i els cossos en un altre.

  3. Afegir al vas els caps i les closques i sofregir 5'/T.120ºC/V.1

  4. Afegir el vi Oporto i programar 1'/T. Varoma/ V.1 sense posar el cubilet a la tapa.

  5. Afegir el concentrat de caldo i l'aigua i triturar 30"/V.4. Desprès programar 5'/T.100/V.1. Colar amb un colador de malla fina.

  6. Posar al vas l'oli, la pastanaga i la ceba i trossejar 4"/V4

  7. Afegir el  llorer i sofregir 3'/T.120ºC/GIR INVERS/V. Cullera

  8. Afegir la picada reservada i sofregir 2'/T.120ºC/GIR INVERS/v.Cullera

  9. Afegir el pebre vermell i ofegar 1'/T.varoma/GIR INVERS/V. Cullera

  10. Per últim afegir el clado reservat. Col·locar el recipient Varoma en la seva posició amb els cossos dels llagostins i tapar el Varoma. Programar 5'/T. Varoma/GIR INVERS/V. Cullera


Retirar el Varoma i posar en el plat els llagostins en una font amb la salsa del vas per damunt .


DESITJO QUE T'AGRADI !!!!

Solicita demostración
14 December 2017
icon-print-2