Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

Una recepta de diumenge......., fàcil fàcil.

17 octubre 2016
17 octubre 2016
Categoría:

Avui us presento una recepta d'aquelles que quedes be, mooooooolt be.........., per dies festius amb familia.........,  amb invitats....., etc..... Un "Combinat de Peix" ( Zarzuela), tot fet amb Thermomix® . Aquí us deixo la recepta: INGREDIENTS: 1 sepia 2 calamars 2 rodanxes de lluç 2 rodanxes de rap 6 gambes 6 gambes rojes 6 musclos 300 g de xirles 2 alls 150 g de ceba 150 g de pebrot verd i vermell 150 de tomaquet natural 100 g de oli 1 cullerada de cafe de sal 1/2 vas de vi PROCEDIMENT:

  1. posarem dins el vas la ceba, els pebrots, els alls i l'oli i trossejarem 5" a V.5
  2. afegim el tomaquet i seguidament programarem 7', T120 V. Cullera amb gir invers
  3. acabat el temps afegim la sèpia al vas tallada a trossets i tambe el vi, col.loquem el cistellet dins amb les anelles de calamars. Tapem i posem el recipient Varoma repartint-hi els talls de rap i lluç , i també les almejes i musclos, damunt posarem la safata Varoma amb les gambes i ho programarem 30' T. Varoma V. Cullera amb gir invers.
Una vegada acabat el temps ja estarà tot fet. Podem presentar-ho tot alhora dins una safata gran, o en bols petits i tot separat. Bon dilluns, i bon profit !
Solicita demostración
17 octubre 2016