BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Navidad › TORRÓ DE XOCOLATA AMB PA TORRAT OLI I SAL
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
TORRÓ DE XOCOLATA AMB PA TORRAT OLI I SAL
26 November 2021Aquesta és una recepta de la Pilar Seriol , que vam gaudir de tenir-la com a companya de Thermomix® , i ens va regalar molts moments i vam compartir moltes receptes..., entre elles la que us presento avui.
Segons ella :
Menjar aquest torró, es recordar amb il·lusió aquells dies a casa dels avis, on l’àvia ens preparava per berenar una llesca de pa torrat sucat amb oli i sal acompanyat d’un tros de xocolata.
Tancar els ulls i menjar un boci d’aquest torró es reviure aquell temps .
Espero que us agradi.
Ingredientes
- 100gr de llesques de baguette molt primetes (5ml aprox.)
- 200gr Xocolata fondant negra
- 20gr mantega
- Un raig d'oli
- Sal Maldon
Pasos de la receta
Una vegada fredes, posar-les al vas i trossejar 2 seg / V.5. Reservar en un bol i amanir-les be amb un bon raig d’oli i sal.
Esperem a que baixi la temperatura, afegim el pa torrat amanit, i ho barregem 20 seg / Gir Invers / V. 2
Afegim tota la barreja dins un motlle prèviament folrat amb paper de forn I, abans que endureixi del tot, hi tirarem la sal Maldon per damuni.
Ara deixem reposar a la nevera unes 2 hores.
Tanquem els ulls i...... Bon Profit
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.