ROTLLETS DE CANYELLA FETS AMB Thermomix® , BELLPUIG-LLEIDA

#Postres y dulces 13 mayo 2018



Una altra recpeta feta avui a la Fira Cóc de Tarrega ha estat els ROTLLETS DE CANYELLA.


INGREDIENTS PER LA MASSA:



    • 230rg de llet 


    • 25gr. De llevat fresc


    • 30gr d’oli


    • 1 rovell d’ou


    • 30gr de sucre


    • 220gr de farina de força


    • 200gr de farina


    • 1 cullerada de sal



INGREDIENTS PER EL FORNEJAT: 



    • 2-3 cullerades de sucre 


    • 1-2 cullerades de canyella en pols


    • 10 talls de mantega


    • 1 clara dou


    • 4 cullerades de sucre glaç



PROCEDIMENT: 




    1. Poseu al vas la llet, el llevat, l’oli, el rovell i el sucre i barrejar 1min / T.37ºC / V. 2.


    2. Afegir.hi les farines, la sal i amaseu 1min / Espiga. Retirar la massa, i deixar-la reposar uns 20min.


    3. Pre-calentar el forn a 190ºC. Engrassar amb mantega el motlle desmotllable de 24-26cm.


    4. Amb un rodet estireu la massa donant-li forma rectangular (30*40cm aprox). Empolsar per sobre el sucre i la canyella i també la mantega. Formar un rotlle, iniciant per la part mes ampla, i tallar porcions d’uns 4cm aprox, col·locar.les al motlle i tirar.hi una mica de sucre per damunt.


    5. Fornejar-ho durant 20min a 190ºC. Mentre, en un bol farem la barreja de la clara d’ou amb el sucre glaç, per un cop sortint del forn, pizellar-ho d’aquesta barreja per sobre del pastís recent calent.


Deixar refredar i llest !!


Desitjo que us agradi 


Per mes informació clica aquí