Preparem dolços?
#Noticias Blog 09 noviembre 2016
Per a tots els gustos, de tots els colors, textures i sabors. Vénen de gust en qualsevol moment; entre hores o després dels àpats. Animen i alegren.Aquests suggeriments culinàris, que tant agraden, es van començar a elaborar fa 5.000 anys A.C, amb la mel com a únic ingredient per endolcir. Des de llavors són múltiples les tècniques i accessoris que s'han creat per innovar i evolucionar en l'àmbit de la pastisseria i la rebosteria.Cada vegada més, cuinar dolços a casa s'ha convertit en un passatemps divertit i saborós, a més d'un pla perfecte per compartir en família. Sense oblidar que consumir dolços casolans permet tenir un major control dels elements nutritius, energètics i calòrics que s'aporta a l'organisme.Per als llaminers proposem una edició 'Especial Pastisseria' que inclou:
- el robot de cuina Thermomix® ,
- el llibre en versió impresa i digital de la col·lecció 'Rebosteria i pastisseria' Vol I i II,
- unes estovalles de silicona,
- un corró de pastar,
- una caixa amb filtres
- i un pack amb mànigues pastisseres dobles.