Preparem dolços?

#Noticias Blog 09 noviembre 2016

 Preparem dolços?Per a tots els gustos, de tots els colors, textures i sabors. Vénen de gust en qualsevol moment; entre hores o després dels àpats. Animen i alegren.Aquests suggeriments culinàris, que tant agraden, es van començar a elaborar fa 5.000 anys A.C, amb la mel com a únic ingredient per endolcir. Des de llavors són múltiples les tècniques i accessoris que s'han creat per innovar i evolucionar en l'àmbit de la pastisseria i la rebosteria.Cada vegada més, cuinar dolços a casa s'ha convertit en un passatemps divertit i saborós, a més d'un pla perfecte per compartir en família. Sense oblidar que consumir dolços casolans permet tenir un major control dels elements nutritius, energètics i calòrics que s'aporta a l'organisme.Per als llaminers proposem una edició 'Especial Pastisseria' que inclou:

  1. el robot de cuina Thermomix® ,
  2. el llibre en versió impresa i digital de la col·lecció 'Rebosteria i pastisseria' Vol I i II,
  3. unes estovalles de silicona,
  4. un corró de pastar,
  5. una caixa amb filtres
  6. i un pack amb mànigues pastisseres dobles.
P.V.P Edició 'Especial Pastisseria' € 1195 (P.V.P sense promoció 1.305 €)El llibre de receptes 'Rebosteria i pastisseria Vol. I i II' suposa una aproximació al món de la rebosteria i la pastisseria a través de les diferents masses, tècniques, estris - espàtules, rodets, talladors, càpsules, mànigues de pastisseria i motlles - , ingredients bàsics, com els ous, la llet, la nata, la maizena, el sucre o el llevat, i fins i tot suggeriments de decoració.Vols saber mes i veure una demostració de Thermomix® ?