BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Pastas y arroces › Plat de pasta vegetarià, amb salsa de carbassa i bolets.
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Plat de pasta vegetarià, amb salsa de carbassa i bolets.
23 May 2022A qui no li agrada la pasta??
Sempre és un bon recurs fer un plat de pasta, amb bolonyesa, amb tomàquet, amb verduretes, etc...
A casa acostumem a fer la salsa d'acompanyament i després fem la cocció de pasta de cookidoo, podeu veure'n la recepta clicant aquí .
La recepta que us explico a continuació és per fer-la amb TM6, ja que utilitza un dels Modes que només tenim amb el Nou model de Thermomix® "TM6". Per tant, si feu la recepta ama un altre model de Thermomix® us haureu de fixar amb les anotacions
Us animo a provar-la!!
Ingredientes
- 30g d'oli
- 2 dents d'all
- 150g de carbassa tallada a trossos
- 200g de nata
- 150g d'aigua
- 1 cullerada de concentrat de caldo de verdures
- 30g de farina
- 1 cullerada de sal
- 1 pessic de pebre
- 100g de bolets varis
Pasos de la receta
Posem dins el vas l'oli i els alls i piquem 3 seg / Vel. 7. Acte seguit sofregim 3 min / T. 120ºC / Vel. 1
Afegim la carbassa i ho sofregim 5 min / T. 120ºC / Vel. 1
Afegir-hi la nata, 150gr d'aigua, el concentrat de caldo, la farina, la sal i el pebre i activar el MODE ESPESSAR a 100ºC (el temps es recalcularà sol )
Ara hi afegim el bolets i els trossegem 3 segons / Vel.4 i ho coiem 3 min / T.100ºC/ Gir invers / V. Cullera
Quan acaba el temps podem retirar la salsa i guardar-la per amanir la pasta que vulguem.
Sense rentar el vas, podem proceder a fer la recepta de "Cocción de pasta" de cookidoo
Podem fer fins a 600g de pasta
* En cas de no tenir TM6, al pas Nº 3, programarem 10 min/ T. Varoma / V. 3* Podem posar Nata vegetal o sense lactosa en cas de tenir intolerància o voler fer la recepta Vegana
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.