Mona de Pasqua.

#Postres y dulces 07 abril 2020


Aquest any serà una Pasqua diferent, no anirem de vacances i tampoc ens ajuntarem amb les colles per anar el dilluns de Pasqua a fer la mona.


Però el que sí que farem segurament serà fer més mones casolanes, tenim molt més temps per fer-les, i estem aprenent molt de cuina aquests dies.


Hi ha unes pautes importants a tenir en compte que us vull compartir:



  1. Fer el "Pa de Pessic", que el trobareu com a Bizcocho Genovés  a www.cookidoo.es i deixar-lo refredar abans de guarnir.

  2. Treure la mantega de la nevera 4 hores abans de guarnir per poder fer la crema de mantega ( si la posem freda de la nevera, no emulsionarà).

  3. Si hi voleu posar taronja confitada heu de fer-la el dia anterior mínim. Aquí hi teniu la recepta. I podeu guardar-ne l'almívar que fareu per banyar el pa de pessic.

  4. Fer prèviament la melmelada de préssec o albercoc.

  5. SOBRETOT a l'hora de posar-nos a guarnir, tenir tots els ingredients a punt damunt la taula.


Jo us passo la que he fet, de mantega, amb diferents colorants per donar-hi color. 


Feliç Pasqua.