BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Cocción en varoma › MENÚ COMPLET: Samfaina, bacallà, "opcional: coulants de xocolata i vasets de poma amb canyella" (veure víedo)
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
MENÚ COMPLET: Samfaina, bacallà, "opcional: coulants de xocolata i vasets de poma amb canyella" (veure víedo)
28 May 2022Aviat collirem pebrots, albergínies, tomàquets i , com no, voldrem fer una bona samafaina.
Poder veure la recepta en directe espero que us pugui ajudar amb alguns trucs que s'expliquen, però també anirà bé tenir-la a la guardada a la vostra llista de "RECETAS CREADAS" per poder fer-la de manera guiada dins el nostre Thermomix® .
Per tant avui podeu veure les dues coses, la recepta escrita i el vídeo.
Ingredientes
- 1 alberginia grosseta
- 1 ceba gran
- 1 o 2 pebrots vermells
- 1 o 2 pebrots verds
- 30gr d'oli
- 200gr de tomata crua a trossos
- sal, sucre, pebre negre
- 4 talls de bacallà al punt de sal
Pasos de la receta
Primer posarem l'alberginía a trossos dins el vas i programem 4 segons / Velocitat 4 , per a que quedi a trossos mes petits.
Traiem l'albergínia i la col·loquem a dins el cistellet del Thermomix
Ara afegim al vas la ceba, els pebrots i trossejem 4 segons / Velocitat 4.
Comprovem que els talls ens hagin quedat bé
A continuació sofregim 7-10 minuts / T. 120ºC / Gir invers / Velocitat cullera.
Mentrestant, embolicarem els talls de bacallà amb paper de forn mullat i hi posarem sal i pebre i una mica d'all i julivert ( o les herbetes que vulgueu)
Acabat el temps, afegim al vas la tomata, la sal, el sucre i el pebre. També hi posarem el cistellet amb l'albergínia a dins. Desprès posarem el varoma amb els talls de bacallà embolicats. I programarem 25 minuts / T. Varoma / gir invers / V. cullera
Podeu aprofitar i fer el coulants al varoma amb els 25 minuts de vapor. Previament cal preparar la recepta de "volcan de chocolate para dos al vapor"
Una altra proposta de postre és "fruita al vapor" : posem poma, pera, prèssec, etc..., tallat a trossets dins de vasets individuals i que hi càpiguen dins els varoma. Els posarem dins al recipient varoma i també aprofitarem els 25 minuts de cocció.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.