MELMELADA DE TOMATA AMB Thermomix® BELLPUIG-LLEIDA

#Confitería y conservas 01 agosto 2018

Teniu tomates de l’hort?


Acostumeu a fer conserves?


Avui us deixo la recepta de la MELMELADA DE TOMATA , una recepta que acostumem a tenir per acompanyar diferents aperitius. A casa nostra ens agrada posar-la damunt de “torradetes amb Foie” o “torradetes amb formatge Brie”, etc... boníssim el contrast dolç i salat.


La recepta amb Thermomix® és així de fàcil:


INGREDIENTS:



  • 750gr de tomaquets tallats a quarts

  • 1 cullerada de suc de llimó

  • 450gr de sucre


PREPARACIÓ:



  1. Poseu al vas els tomaquets i el suc de llimó i trossejeu 4seg/V.4

  2. Afegiu-hi el sucre i programeu 45min/T.100ºC/V.3. Col·loqueu el cistellet damunt la tapa en comptes del cubilet per facilitar l’evaporació.

  3. Una vegada acabat, poseu la melmelada dins un pot de vidre i *feu el buit (si és que la voleu conservar per llarg temps)


* Manera de FER EL BUIT : Poseu el contingut del vas recent fet (calent) dins el pot de vidre i empleneu-lo fins al màxim de ple possible. Acte seguit tapeu-lo be amb la tapa corresponent ( ben fort) i gireu el pot cap avall  . Deixeu-lo refredar unes 12 hores i ja podreu tombar-lo del dret i guardar-lo que segur es conservarà un llarg temps.


* Aquesta recepta la podreu trobar a la plataforma www.cookidoo.es , o també al llibre Sorprende a tus invitados .


Desitjo que us agradi 


Salut !!