Magdalenes de Xocolata Sense Gluten fetes amb Thermomix®

#Postres y dulces 02 abril 2020


Avui deixo enllaç de desde youtube de les magdalenes de xocolata sense gluten. Molt recomanables.


La podeu anar seguint segons el vídeo, o bé  llegir-la aquí mateix.


INGREDIENTS:



  • 100 g de nous pelades  

  • 200 g de xocolata fondant, a trossos de 2-3 cm

  • 100 g de mantega a temperatura ambient, a trossos de 2-3 cm

  • 3 ous 

  • 90 g de sucre 

  • 50 g d'ametlla mòlta

  • 200 g de plàtans a rodanxes de 5 mm 


PROCEDIMENT:




  1. Pre-escalfeu el forn a 180 ° C. Prepareu12 càpsules de magdaleness

  2. Poseu les nous al vas i trossegeu 10 seg / vel 4 . Traieu del got i reservi.

  3. Poseu en el got la xocolata i la mantega i programem 5 minuts / 50 ° C / vel cullera.

  4. Afegiu els ous, el sucre i l'ametlla mòlta i barregi 20 seg / vel 4 . 

  5. Incorpori el plàtan i les nous reservades i barregi 10 seg / Gir Invers / vel 4 . Repartiu la barreja entre les càpsules preparades.

  6. Enforneu durant 30 minuts (180 ° C). Traieu del forn, deixeu refredar i serviu o conserveu en un recipient hermètic.


Aquesta recepta pertany a les col·leccions SIN GLUTEN de la plataforma  www.cookidoo.es


Us deistjo que tingueu un feliç dia !!


#JoTreballoDesdeCasa


#JoEmQuedoACasa