CREMA DE CARABASSA AMB LA SEVA PELL FETA AMB Thermomix® BELLPUIG-LLEIDA
#Sopas y cremas 17 diciembre 2018
Segurament a la majoria us sorprendrà el fet de fer la crema de carabassa amb la seva pell. A mi també em va passar fins que vaig provar-la.
Aquí podeu veure el procés fet amb Thermomix® , us animo a fer-la i comprovareu que la pell una vegada està cuita està igual de tova com la carn de la carabassa :
INGREDIENTS:
>120gr de puerro a trossos
>1 gra d’all
>75gr de ceba
>20gr d’oli
>700gr de carabassa amb la seva pell i a trossos
>500gr d’aigua
>sal
>pebre
>100gr de llet evaporada
PROCEDIMENT:
1.-Posar al vas el puerro, l’all, la ceba i l’oli. Trossejar 4seg/V.5 . I després sofregir 7min/T.120/V.2
2.-Afergir-hi la carabassa, trosssejem 7seg/V.5. I posem a coure 10min/T.120/V.2
3.-Hi afegim l’aigua i la sal, i programem 20min/T.100/V.2
4.- Per últim hi afegim la llet i el pebre, i ho triturem 3min/velocitat progressiva de 5-a 10
I JA ESTÀ LLEST PER SERVIR.
QUE TINGUEU MOLT BON DIA