CREMA DE CARABASSA AMB LA SEVA PELL FETA AMB Thermomix® BELLPUIG-LLEIDA

#Sopas y cremas 17 diciembre 2018

Segurament a la majoria us sorprendrà el fet de fer la crema de carabassa amb la seva pell. A mi també em va passar fins que vaig provar-la. 


Aquí podeu veure el procés fet amb Thermomix® , us animo a fer-la i comprovareu que la pell una vegada està cuita està igual de tova com la carn de la carabassa :


INGREDIENTS:


>120gr de puerro a trossos


>1 gra d’all


>75gr de ceba


>20gr d’oli


>700gr de carabassa amb la seva pell i a trossos


>500gr d’aigua


>sal


>pebre


>100gr de llet evaporada


PROCEDIMENT:


1.-Posar al vas el puerro, l’all, la ceba i l’oli. Trossejar 4seg/V.5 . I després sofregir 7min/T.120/V.2


2.-Afergir-hi la carabassa, trosssejem 7seg/V.5. I posem a coure 10min/T.120/V.2


3.-Hi afegim l’aigua i la sal, i programem 20min/T.100/V.2


4.- Per últim hi afegim la llet i el pebre, i ho triturem 3min/velocitat progressiva de 5-a 10


I JA ESTÀ LLEST PER SERVIR.


QUE TINGUEU MOLT BON DIA