COCA DOLÇA AMB Thermomix® BELLPUIG-TÀRREGA-LLEIDA

#Postres y dulces 13 mayo 2018

Avui hem estat a la FIRA CÓC de Tàrrega. Hem fet classe de coques i entre elles hem fet una coca dolça "la coca de Sant Joan". 


Si es Sant joan, la guarnirem com toca: amb la crema pastissera i/o cabell d'angel, també amb unes cireres i/o fruitetes confitades, etc...., i si no també us aconsello fer-la sense guarniment per qualsevol època de l'any.


Aquí teniu la recepta


Ingredients:



  • 450gr. Farina reposteria

  • 1 huevo

  • 30gr. azucar

  • 140gr. de leche

  • 25gr. de llevat fresc

  • 70gr. de mantega

  • 50gr. de licor de anís

  • una mica de sal


Procés:



  1. Col·loqueu tots els ingredients al vas i programeu 3min/ V.Espiga.

  2. Deixeu llevar la massa dins el vas 30minutos.

  3. Una vegada passats els 30 minuts, treieu la massa i l'estireu sobre de paper de forn donant-li la forma que vulgueu. Podeu fer-hi uns talls amb el ganivet per indicar on posareu la crema pastissera (o també cabell d'àngel) i tot seguit omplir-ho.

  4. Pinteu la massa amb ou batut i poseu per sobre el sucre humitejat.

  5. Deixar en repòs 1 hora mínim, si és dues hores millor.

  6. Preescalfeu el forn a 200 ºC (dalt i baix) i incorporeu la coca dintre uns 20min màxim .....


I LLEST !!!


Per si t'agrada guarnir aquesta coca amb toronja confitada, pots veure'n la recepta aquí


i si desitges mes informació, consulta-ho aquí


Espero que us agradi .


Bon profit!!