Coca de Sant JOAN Bellpuig - Lleida

#Postres y dulces 15 junio 2021

Us presento la millar coca que mai he provat de fer per la Revetlla de sant Joan. 




INGREDIENTS:



  • 100gr sucre

  • La pell d’un llimó

  • 160gr de llet

  • 120gr de Mantega de porc

  • 2 ous

  • 40gr de levat fresc

  • 150gr de patata cuita

  • 500gr de farina de força


PROCEDIMENT:



  1. Posar el sucre al vas + la pell del llimó i polvoritzem 20 segons a V.10

  2. Afegim la llet, la mantega de porc, els 2 ous y calentem 1minut / T. 37ºC / V. 3.

  3. Afegir-hi el llevat fresc, la patata cuita i freda  i la de farina, i barrejar 30 segons/ V. 6 . Acte seguit 3 minuts / funció amassar 

  4. Retirar la massa, dividir-la en dos ja que una és molt gran i cada una la posem a sobre una taula de silicona per enfornar ( o també damunt una fulla de paper vegetal), li donem la forma que vulguem. 

  5. Pintem la superfície amb ou batut, i després hi afegim el *sucre tarrossat.

  6. Deixar reposar d’una hora a dues i després enfornar 15 minuts a temperatura 180ºC.