Cóc de pastanaga SENSE SUCRE fet amb Thermomix® - Bellpuig, Lleida

#Postres y dulces 29 marzo 2019



Ja sabem que a www.cookidoo.es podem trobar mes de 4000 receptes per  fer de manera guiada, tant al nostre Thermomix® TM5 com el NOU TM6.  I encara podem ampliar el nombre de receptes, si hi posem part de la nostra imaginació i creativitat


Aquest és el cóc de la recepta que he trobat a cookidoo del “Carrot Cake”, substituïnt-hi el sucre per dàtils, i tampoc hi he fet el “frosting” de damunt.


Aquí us deixo els pas a pas de com fer-ho


PRIMER CAL PREPARAR ELS SEGÚENTS INGREDIENTS:


> 150gr de dàtils


> Unes tires de pell de taronja (sense res de part blanca)


> 400gr de pastanagues tallades a trossos


> 4 ous


> 190gr d’oli


> 250gr de farina


> 2 cullerades de bicarbonat


> 1 sobre de llevat en pols


> 1 cullerada de canyella en pols


> Un pessic de sal


PROCEDIMENT DE LA RECEPTA:



  1. Primerament pre-escalfarem el forn a 180ºC, i prepararem el motlle.

  2. Posarem al vas els dàtils i la pell de taronja i polveritzarem 20seg/V.10

  3. Afegim les pastanagues (tallades a trossos) i triturem 5seg/V.5 (comprovar si està tot ben trossejat, en cas de no estar-ho repetir aquest pas)

  4. Hi afegim els ous, l’oli i barregem 30seg/V.5

  5. Seguidament hi afegim la farina, el bicarbonat, el llevat, la canyella i la sal i barregem 3seg/V.6. Acabar de barrejar amb l’espàtula i abocar-ho al motlle prèviament preparat.

  6. Posarem el cóc dins el forn i el courem durant uns 40 minuts aproximadament a 180ºC.


**Advertiment: el temps de cocció amb rebosteria depèn molt del forn que utilitzeu. És recomanable que aneu mirant el procés de cocció del cóc i si dubteu si està cuit, podeu punxar amb un escuradents i veure si surt moll (encara li falta cocció) o sec (ja estarà llest per treure’l)


Desitjo que us agradi tant com a nosaltres!!!


I ja saps, si vols ser de les primeres persones en conéixer el NOU Thermomix® pots respondre Aquí i enviar formulari.


Feliç cap de setmana.