Bombons d'avellana

#Postres y dulces 16 octubre 2017


Amb motiu de l'EDICIÓ DE XOCOLATA que tenim vigent en aquests moments, avui us deixo una recepta de bombons d'avellana.


La podeu fer amb o sense Thermomix® ...., jo us en explico les dues maneres de fer-ho.


Ingredients per fer els Bombons d’Avellana:



  • 100gr. de Muesli

  • 150gr. D’avellanes torrades

  • 150gr. De xocolata fondant amb llet

  • 20 unitats d’avellanes per decorar


Preparació sense Thermomix® :



  1. En una bàscula i prepareu tots els ingredients.

  2. Trossejeu la xocolata i coure-la al bany maria. La temperatura ideal per desfer la xocolata serán 45-50ºC, podeu ajudar-vos amb un termòmetre de cuina per comprobar-ne la temperatura.

  3. Reservem la xocolata fosa.

  4. Amb el morter, o amb una picadora, trossejeu el muesli i les avellanes.

  5. Introduir la barreja del muesli i avellanes amb la xocolata reservada i barrejar-ho bé per a que quedi homogeni.


Preparació amb Thermomix® :



  1. Activar la bàscula del Thermomix® i introduïr dins el vas els 150gr. de xocolata i pulveritzar 15”/V.5-7-10. Desfer-la programant 5’/T.45ºC/V.3


  2. Torneu a acitvar la bàscula, i afegiu al vas el muesli i les avellanes ,  trossejeu-ho  6”/V.5



Una vegada teniu la barreja feta:


*Amb ajut de dues culleres formeu boles i les poseu en un motlle de mini-magdalenes, decoreu amb una avellana cada una i deixeu refredar, una hora aprox, a la nevera.


I JA ESTÀ LLEST PER SERVIR