40é ANIVERSARI Thermomix®

#Noticias Blog 03 septiembre 2019
El Setembre a Thermomix® sempre és un mes especial. És el nostre mes de celebracions.


Ara ja fa 5 anys que va sortir el nou TM5, amb la nova tecnologia de la cuina guiada, que ha generat un gran canvi dins el món de la cuina. I per això cada setembre ho anàvem celebrant...., però, aquest any, del TM5 n'ha sortit una millor versió, adeqüant-se cada vegada més a la vida moderna, amb wifi integrat, pantalla tàctil mes gran i mes precisa, noves funcions, etc .... aquest és el TM6.


El TM6 ha nascut l'any en què Vorwerk-Thermomix® compleix 40 anys. Molta gent coneix Thermomix® desde fa poc temps i no s'imagina de cap de les maneres que hi pugui haber tanta història darerra. 


I és per això que aquest setembre celebrem que Thermomix® compleix 40 anys. I ho fem oferint la nova EDICIÓ ANIVERSARI 40 ANYS.


Edició que presenta un Nou Llibre, que recolpila les 100 millors receptes d'aquets 40 anys, la Bossa de transport, i, com a NOVETAT dins el món de la cuina, el MEATER, que és el primer termòmetre intel·ligent i sense fils del món, dissenyat per facilitar el control del cuinat de carns i peixos des del seu smartphone.


Espero que us agradi i si voleu mes informació contacteu-nos. 


FELIÇ ANIVERSARI !!!!!