Home › Delegación Lleida › Leonor Reig Tehas › Verduras, hortalizas y ensaladas › Panadons d'espinacs - Thermomix®
Te ayuda
Te cuida
Te inspira


El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?
El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?

¿Quieres que te llame Leonor Reig Tehas?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Leonor Reig Tehas por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Panadons d'espinacs - Thermomix®
13 March 2016 Tot a la cuina és un mon de sensacions una sinfonia de sentiments i emocions que t’envolten i de vegades et transporten en el temps. L’olor dels panadons em fa reviure la infantesa, en aquells dies previs a la setmana santa en que ens reuniem tota la família a la cuina per elaborar-los abans de dur-los a coure al forn de llenya del poble.A continuació us presento dos tipus de masses, la tradicional, la de tota la vida i una adaptació de la recepta de massa cruixent de la Tere Jové que sorprendrà i donarà una nova possibilitat als qui s'animin a provar-la. INGREDIENTS:Massa de panadó tradicional:
INGREDIENTS:Massa cruixent:
PREPARACIÓ DEL FARCIT:1.-Neteja i talla els espinacs. Després, posa'ls en un bol amb una mica de sal i sucre i deixa'ls reposar una estona per tal de que perdin aigua.2.- Pica els alls i el menat de julivert 5 seg/velocitat 7 i reserva'ls.2.-Passat aquest temps escorre'ls bé apretant amb les mans i amaneix-los amb els alls i el julivert picats, el pebre i un raget d’oli.3-Posa al vas 15 g d’oli, 30 g de pinyons, 70 g de panses. Programa 3 min/Varoma/Velocitat Cullera/Gir a l’esquerra. 4-Afegeix 400 g d’espinacs i torna a programa 3 min/Varoma/Velocitat Cullera/Gir a l’esquerra.Repeteix dos vegades els passos 3 i 4 fins a agotar tots els espinacs.5.- Preescalfa el forn a180ºC.6.- A continuació, estira la massa amb un corró damunt d’un paper de forn , posa-hi els espinacs amanits a dins i tanca la massa trenant-la com es mostra en les imatges.
7.- Pinzella els panadons amb oli i posa'ls al forn durant 30-40 min al gust.8.- Quan estiguin cuits, unteu-los amb una mica d'oli. Variació: Despres del punt 3 es pot afegir l’oli, les panses i els pinyons als espinacs amanits i omplir la massa, obviant el pas de coure els espinacs. Aquests es couran al forn a dins de la massa.
Espero que t'agradin!Leo
Solicita demostración - 600 g de farina de reposteria
- 100 g d’oli
- 100 g de llet
- 100 g de cervesa
- 2 ous
- 1 culleradeta de sal
- 1 pessic de sucre
- 1 paquet de llevadura royal

- 600 g de farina de reposteria
- 150 g d’oli
- 300 g d’aigua
- Sal
- 1100 g d’espinacs
- 210 g de panses (variable al gust)
- 90 g de pinyons (variable al gust)
- 45 g d’oli verge
- 3 alls
- Un menat de julivert
- Sal
- Un polsim de sucre
- Pebre negre


