SOPA DE LLENTIES VERMELLES AMB CARABASSA I ROMANI AMB Thermomix®
#Legumbres y platos de cuchara 05 diciembre 2018
Una sopa ben senzilla alhora que reconfortant i boníssima. Una gran opció tan en el dia a dia com en una gran festa.
Les llenties vermelles són d’ aquest color ja que estan pelades. Això fa que ens aportin proteïna de gran qualitat, fàcil de digerir, ens estalviem les típiques flatulències dels llegums i no cal que les posem en remull.
La carabassa conté molta aigua, poques calories i molta fibra. Presenta un elevat contingut de minerals i vitamines, rica en betacarotens el que fa que sigui molt antioxidant. Excel•lent pel sistema cardiovascular, immune, digestiu, ... mengeu-ne que és una meravella.
El romaní li dóna un aroma mediterrani fent que aquest plat tingui un gust sensacional.
Bon profit!!!
Ingredients:
200 g de ceba
40 g d’ oli d’oliva verge extra
1000 g de brou de verdures
150 g de llenties vermelles partides
500 g de carabassa tallada a daus (aprox. 3 x 3 cm)
Sal marina sense refinar
Pebre negre mòlt
Una branca de romaní
Pipes de carabassa
Elaboració:
1.Posem la ceba i l’ oli dins el vas, trossegem 2 seg/vel 5. Sofregirem 5 min/120º/vel 1.
2.Mentrestant, posem la carabassa al recipient Varoma amb sal, pebre, el romaní i un rajolí d’ oli .
3.Afegim el brou, les llenties al vas, situem el recipient Varoma en la seva posició i programem 30 min/Varoma/velocitat cullera.
4.Passat el temps, posem la carabassa dins el vas, una culleradeta de sal i una mica de pebre i courem 5 min/100º/gir a l’ esquerra/velocitat cullera.
5.Servim acompanyat d’ unes pipes de carabassa.
Font: Menos de 400 Kcal. Thermomix®