Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

SOPA DE LLENTIES VERMELLES AMB CARABASSA I ROMANI AMB Thermomix®

05 diciembre 2018
05 diciembre 2018



Una sopa ben senzilla alhora que reconfortant i boníssima. Una gran opció tan en el dia a dia com en una gran festa.


Les llenties vermelles són d’ aquest color ja que estan pelades. Això fa que ens aportin proteïna de gran qualitat, fàcil de digerir, ens estalviem les típiques flatulències dels llegums i no cal que les posem en remull.


La carabassa conté molta aigua, poques calories i molta fibra. Presenta un elevat contingut de minerals i vitamines, rica en betacarotens el que fa que sigui molt antioxidant. Excel•lent pel sistema cardiovascular, immune, digestiu, ... mengeu-ne que és una meravella.


El romaní li dóna un aroma mediterrani fent que aquest plat tingui un gust sensacional.


Bon profit!!!


Ingredients:


200 g de ceba


40 g d’ oli d’oliva verge extra


1000 g de brou de verdures


150 g de llenties vermelles partides


500 g de carabassa tallada a daus (aprox. 3 x 3 cm)


Sal marina sense refinar


Pebre negre mòlt


Una branca de romaní


Pipes de carabassa



Elaboració:


1. Posem la ceba i l’ oli dins el vas, trossegem 2 seg/vel 5. Sofregirem 5 min/120º/vel 1.


2. Mentrestant, posem la carabassa al recipient Varoma amb sal, pebre, el romaní i un rajolí d’ oli .


3. Afegim el brou, les llenties al vas, situem el recipient Varoma en la seva posició i programem 30 min/Varoma/velocitat cullera.


4. Passat el temps, posem la carabassa dins el vas, una culleradeta de sal i una mica de pebre i courem 5 min/100º/gir a l’ esquerra/velocitat cullera.


5. Servim acompanyat d’ unes pipes de carabassa.



Font: Menos de 400 Kcal. Thermomix®

Solicita demostración