advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

TORRÓ DE XOCOLATA AMB PA TORRAT OLI I SAL

26 November 2021

icon-clock Tiempo de preparación 00:20:00 mins

icon-persons Ración para 12 personas

26 November 2021
Categoría:

Aquesta és una recepta de la Pilar Seriol , que vam gaudir de tenir-la com a companya de Thermomix® , i ens va regalar molts moments i vam compartir moltes receptes..., entre elles la que us presento avui.


Segons ella :


Menjar aquest torró, es recordar amb il·lusió aquells dies a casa dels avis, on l’àvia ens preparava per berenar una llesca de pa torrat sucat amb oli i sal acompanyat d’un tros de xocolata.


Tancar els ulls i menjar un boci d’aquest torró es reviure aquell temps .


 Espero que us agradi.

icon-list

Ingredientes

  • 100gr de llesques de baguette molt primetes (5ml aprox.)
  • 200gr Xocolata fondant negra
  • 20gr mantega
  • Un raig d'oli
  • Sal Maldon
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso
Posar les llesques en una llauna de forn i torrar-les amb el grill, pels dos costats.

Una vegada fredes, posar-les al vas i trossejar
2 seg / V.5. Reservar en un bol i amanir-les be amb un bon raig d’oli i sal.



2 Paso
Posem la xocolata al vas i trossegem 5 seg / V 8, incorporem la mantega, un raig d’oli i desfem 8 minuts / 50ºC / V.2

3 Paso

Esperem a que baixi la temperatura, afegim el pa torrat amanit, i ho barregem 20 seg / Gir Invers / V. 2

4 Paso

Afegim tota la barreja dins un motlle prèviament folrat amb paper de forn I, abans que endureixi del tot, hi tirarem la sal Maldon per damuni.

5 Paso

Ara deixem reposar a la nevera unes 2 hores.

Tanquem els ulls i...... Bon Profit 

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
26 November 2021
icon-print-2