MES DE MAIG, MES DEL CELÍAC

#General 03 mayo 2017

 MES DE MAIG, MES DEL CELÍACAvui en dia molts de nosaltres ens hem acostumat a buscar aquest segell als productes que comprem.Cada vegada els problemes digestius o d'intoleràncies alimentàries son mes freqüents a les nostres famílies, qui mes qui menys te un amic, un familiar, o un mateix que pateix aquesta problemàtica.En la majoria d'ocasions hem de fer un gran canvi en els nostres rebosts per adaptar-lo a l'alimentació adequada.I degut a l'elevat cost dels productes elaborats que trobem al mercat, o també per que ens costa adaptar-nos al gust....., cada vegada hi ha mes gent que opta per fer-se el seu  propi pa sense gluten, biscuit sense gluten, pasta fresca sense gluten, etc.....Thermomix® ens serveix de gran ajut en aquest cas, ja sigui per les seves funcions (d'amassat, barrejar ingredients, etc...), com per les idees i receptes que podem trobar a la plataforma www.Cookidoo.es (web oficial de Thermomix® on totes les receptes estàn testades per el departament de I+D de Thermomix® )Com el mes de Maig és el mes del celíac, tot l'equip de Thermomix® de Lleida ens hem posat les piles i estem aprenent cada dia més.Ens hem proposat parcticar diferents receptes durant tot el mes i convidar-vos a les classes que tenim previstes per el dia 25 de Maig de 2017.Podeu escollir el torn de les:

  • 15:00H 
  • o el de les 19:00H
segons convingui.MES DE MAIG, MES DEL CELÍAC**Això sí, si vols assegurar la teva plaça, reserva-la mitjançant el teu Agent Comercial de Thermomix® ** Feliç dia.