BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Confitería y conservas › MELMELADA DE TOMATA AMB Thermomix® BELLPUIG-LLEIDA
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
MELMELADA DE TOMATA AMB Thermomix® BELLPUIG-LLEIDA
01 August 2018Teniu tomates de l’hort?
Acostumeu a fer conserves?
Avui us deixo la recepta de la MELMELADA DE TOMATA , una recepta que acostumem a tenir per acompanyar diferents aperitius. A casa nostra ens agrada posar-la damunt de “torradetes amb Foie” o “torradetes amb formatge Brie”, etc... boníssim el contrast dolç i salat.
La recepta amb Thermomix® és així de fàcil:
INGREDIENTS:
- 750gr de tomaquets tallats a quarts
- 1 cullerada de suc de llimó
- 450gr de sucre
PREPARACIÓ:
- Poseu al vas els tomaquets i el suc de llimó i trossejeu 4seg/V.4
- Afegiu-hi el sucre i programeu 45min/T.100ºC/V.3. Col·loqueu el cistellet damunt la tapa en comptes del cubilet per facilitar l’evaporació.
- Una vegada acabat, poseu la melmelada dins un pot de vidre i *feu el buit (si és que la voleu conservar per llarg temps)
* Manera de FER EL BUIT : Poseu el contingut del vas recent fet (calent) dins el pot de vidre i empleneu-lo fins al màxim de ple possible. Acte seguit tapeu-lo be amb la tapa corresponent ( ben fort) i gireu el pot cap avall . Deixeu-lo refredar unes 12 hores i ja podreu tombar-lo del dret i guardar-lo que segur es conservarà un llarg temps.
* Aquesta recepta la podreu trobar a la plataforma www.cookidoo.es , o també al llibre Sorprende a tus invitados .
Desitjo que us agradi
Salut !!