Thermomix® Lleida

Leonor Reig Tehas

El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?
El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?

Salsa de calçots - Thermomix® ©

05 abril 2016
05 abril 2016
Categoría:
  Què millor que compartir un  bon dinar amb una colla d’amics? Aquest diumenge hem fet la calçotada a l’era i com no podia ser d'una altra manera, he preparat la salsa dels calçots. Voleu provar-la?   INGREDIENTS
  • 100 g d’avellanes torrades
  • 100 g d’ametlles torrades
  • 1 pebrot escalivat
  • 1 cabeça d’alls escalibats
  • 1 tomata escalibada
  • 2 nyores
  • 1 llesca de pa torrada
  • 150 g de líquid (pot ser l'aigua on has remullat les nyores o el suc que deixa el pebrot escalibat)
  • 30 g de vinagre
  • 15 g de conyac
  • 500 g d’oli verge
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • 1  o 2 culleradetes de sal
  • un polsim de pebre negre
  PREPARACIÓ 1.-Posa al forn tots els ingredients a escalibar aprox. 30 min. També es pot fer al microones. Deixa refredar, pela les verdures i guarda el líquid. 2.-Rasca la carn de les nyores que previament havies posat en remull en aigua calenta i reserva  el suc. 3.-Pesa en una gerra damunt de la tapa de la Thermomix® l’oli prement "Funció balança". 4.- Posa al vas les avellanes i les ametlles i tritura 20 seg/velocitat 6. 5.- Afegeix tots els altres ingredients menys l’oli i tritura 10 seg/velocitat progressiva 5-10. 6.- Amb el cubilet posat i sense programar temps tira l’oli poc a poc sobre la tapa per tal de que emulsioni. Para el Thermomix® © quan s’acabi l’oli.   Bona calçotada!
Solicita demostración