Thermomix® Lleida

Leonor Reig Tehas

El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?
El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?

Descobrint el rap: Menú de mar

06 marzo 2016
06 marzo 2016
Categoría:

  Descobrint el rap: Menú de mar Aquesta és una recepta que pretén evocar l'olor de sal i l'aire humit de la costa a tots aquells que, com jo, ens agrada gaudir de tot el sabor i l'aroma que ens ofereix el Mediterrani. Espero que t'agradi!   INGREDIENTS: Crema de rap i gambes: 500 g de gambes sense pelar. 500 g de rap 900 g d'aigua 1 porro (només la part blanca) tallat a rodantxes 1 pastanaga trocejada 1 ceba mitjana a quarts 4 alls 50 g d'oli d'oliva verge 50 g de brandy 200 g de tomàquet natural triturada 1 cullerada d'arrós 1 pessic de safrà 1 culleradeta de sal 1 pessic de pebre vermell picant o unes gotes de tabasco.   Brotxetes de marisc al vapor (6 unitats): 12 tomàquets cherry 12 pebrots del "padrón" Daus de rap sense os de la recepta anterior Gambes pelades utilitzades en la recepta anterior Pebre, sal i oli d'oliva verge   PREPARACIÓ: 1.- Inserta els daus de rap, les gambes en pals de brotxetes intercalant-los amb tomàquets cherry i amb pebrotets del "padrón". 2.- Salpebra les brotxetes i rega-les amb un rajolí d'oli d'oliva. A continuació introdueix-les en el recipient varoma i reserva-ho. 3.- Introdueix en el vas les pells, els caps de les gambes, un quart de ceba, dos rodantxes de porro i un all sencer. Afegeix 10 g d'oli i tritura 5 seg/velocitat 5. 4.-Sofregeix la mescla 5 min/120º/velocitat cullera. 5.-Afegeix l'os del rap a trossos i 600 g d'aigua i programa 7 min/100º/velocitat 1. 6.- Cola el fumet en el "cestillo" i reserva'l. Llença les restes. 7.- Aclareix el got amb aigua i posa-hi la pastanaga, la ceba, el porro,  3 alls i 40g d'oli. Troceja 3 seg/velocitat 5. A continuació baixa les restes de les parets del got. 8.- Sofregeix 6 min/120º/velocitat 1. 9.- Afegeix el brandy i continua sofregint-ho 1 min/120º/velocitat 1 sense el cubilet per facilitar l'evaporació de l'alcohol. 10.-Incorpora el tomàquet triturat i l'arrós al vas. Simultàniament col·loca el recipient Varoma en la seva posició i programa 6 min/Varoma/velocitat 1. 11.-Afegeix el safrà, la sal, un pessic de pebre vermell o tabasco i el fumet reservat en el pas 6. Programa 9 minuts/Varoma/velocitat 1. Retira el recipient Varoma i reserva'l. 12.-S'afegeix 100 g d'aigua per baixar la temperatura de la mescla i triturem 40 seg/Velocitat 5-10 progressivament. 13.- Programem 3 min/100º/velocitat 1. 14.- Posa-ho en un recipient per a la seva presentació i servir-ho ben calent. Com a suggerència de presentació, es pot decorar amb gambes tal i com es mostra en les fotografies. Descobrint el rap: Menú de mar   Espero que t'agradi i ho gaudeixis en bona companyia. Bon profit! Leo      

Solicita demostración
06 marzo 2016