advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Leonor Reig Tehas

El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?
El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?
Comprar Thermomix®

Descobrint el rap: Menú de mar

06 March 2016
06 March 2016
Categoría:

 Descobrint el rap: Menú de marAquesta és una recepta que pretén evocar l'olor de sal i l'aire humit de la costa a tots aquells que, com jo, ens agrada gaudir de tot el sabor i l'aroma que ens ofereix el Mediterrani. Espero que t'agradi! INGREDIENTS:Crema de rap i gambes:500 g de gambes sense pelar.500 g de rap900 g d'aigua1 porro (només la part blanca) tallat a rodantxes1 pastanaga trocejada1 ceba mitjana a quarts4 alls50 g d'oli d'oliva verge50 g de brandy200 g de tomàquet natural triturada1 cullerada d'arrós1 pessic de safrà1 culleradeta de sal1 pessic de pebre vermell picant o unes gotes de tabasco. Brotxetes de marisc al vapor (6 unitats):12 tomàquets cherry12 pebrots del "padrón"Daus de rap sense os de la recepta anteriorGambes pelades utilitzades en la recepta anteriorPebre, sal i oli d'oliva verge PREPARACIÓ:1.- Inserta els daus de rap, les gambes en pals de brotxetes intercalant-los amb tomàquets cherry i amb pebrotets del "padrón".2.- Salpebra les brotxetes i rega-les amb un rajolí d'oli d'oliva. A continuació introdueix-les en el recipient varoma i reserva-ho.3.- Introdueix en el vas les pells, els caps de les gambes, un quart de ceba, dos rodantxes de porro i un all sencer. Afegeix 10 g d'oli i tritura 5 seg/velocitat 5.4.-Sofregeix la mescla 5 min/120º/velocitat cullera.5.-Afegeix l'os del rap a trossos i 600 g d'aigua i programa 7 min/100º/velocitat 1.6.- Cola el fumet en el "cestillo" i reserva'l. Llença les restes.7.- Aclareix el got amb aigua i posa-hi la pastanaga, la ceba, el porro,  3 alls i 40g d'oli. Troceja 3 seg/velocitat 5. A continuació baixa les restes de les parets del got.8.- Sofregeix 6 min/120º/velocitat 1.9.- Afegeix el brandy i continua sofregint-ho 1 min/120º/velocitat 1 sense el cubilet per facilitar l'evaporació de l'alcohol.10.-Incorpora el tomàquet triturat i l'arrós al vas. Simultàniament col·loca el recipient Varoma en la seva posició i programa 6 min/Varoma/velocitat 1.11.-Afegeix el safrà, la sal, un pessic de pebre vermell o tabasco i el fumet reservat en el pas 6. Programa 9 minuts/Varoma/velocitat 1. Retira el recipient Varoma i reserva'l.12.-S'afegeix 100 g d'aigua per baixar la temperatura de la mescla i triturem 40 seg/Velocitat 5-10 progressivament.13.- Programem 3 min/100º/velocitat 1.14.- Posa-ho en un recipient per a la seva presentació i servir-ho ben calent.Com a suggerència de presentació, es pot decorar amb gambes tal i com es mostra en les fotografies.Descobrint el rap: Menú de mar Espero que t'agradi i ho gaudeixis en bona companyia. Bon profit!Leo   

Solicita demostración
06 March 2016
icon-print-2