Thermomix® Lleida

Dolores Vilella Vila

Aquesta es la meva secció a la Blogosfera Thermomix® Soc Agent Comercial a LLEIDA Contacteu  per facilitar-vos  informació o per  qualsevol dubte,  sense cap compromís
Aquesta es la meva secció a la Blogosfera Thermomix® Soc Agent Comercial a LLEIDA Contacteu  per facilitar-vos  informació o per  qualsevol dubte,  sense cap compromís

OLLA AMB CONGRE (Olla con congrio)

04 abril 2014
04 abril 2014
Categoría:
INGREDIENTS ( 5 racions) --150 g de congre sec --200g de mongetes blanques cuites --1 ceba mitjana --200g de patata --200g de bledes ( que tinguin poca penca) --50g d'arròs --2 l. d'aigua --50g d'oli --sal,1 gra d'all i una branca de julivert PREPARACIÓ: --Posseu en remull 8 hores abans +- el congre per a hidratar-lo. --Peleu la ceba i piqueu-la 2 segons a vel. 5. Afegiu l'oli i sofregiu 10 minuts , varoma , vel. 2. --Afegiu 1 litre d'aigua ( podeu aprofitar la del remull) i el congre a trossets.Programeu 15 minuts . varoma, vel. 1, gir esquerra. --Quan porteu 8 minuts de cocció, afegiu les bledes a trossos grans i la sal. --Mentrestant, posseu dins el cistellet per aquest ordre: l'arròs , les patates i els fessols. --Quan acabi el temps, poseu el cistell dins el got i programeu 20 minuts, varoma, vel. cullera i  gir a l'esquerra. --Feu una picada amb l'all i el julivert i hi afegiu una mica d'oli. Reserveu. --A l'acabar el temps, aboqueu el contingut del got dins una olla, afegiu la resta d'aigua, la picada i deixeu fer un "xup-xup" al foc. Rectifiqueu de sal si cal. CONSELLS: --Podeu aprofitar el vapor per ampliar les racions , amb més patates, fessols i bledes, o una altra cosa. --Quan reposa, espeseix bastant, per la qual cosa té que quedar caldòs. --Podeu possar al got , si voleu , dos o tre trossos de patata i uns quants fessols. Com es desfaràn, donaràn meés consistència al brou.  
Solicita demostración
04 abril 2014