Home › Delegación Lleida › Dolores Vilella Vila › Pescados y mariscos › OLLA AMB CONGRE (Olla con congrio)
Te ayuda
Te cuida
Te enseña


Aquesta es la meva secció a la Blogosfera Thermomix® Soc Agent Comercial a LLEIDA
Contacteu per facilitar-vos informació o per qualsevol dubte, sense cap compromís
Aquesta es la meva secció a la Blogosfera Thermomix® Soc Agent Comercial a LLEIDA
Contacteu per facilitar-vos informació o per qualsevol dubte, sense cap compromís

¿Quieres que te llame Dolores Vilella Vila?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Dolores Vilella Vila por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
OLLA AMB CONGRE (Olla con congrio)
04 abril 2014
INGREDIENTS ( 5 racions)
--150 g de congre sec
--200g de mongetes blanques cuites
--1 ceba mitjana
--200g de patata
--200g de bledes ( que tinguin poca penca)
--50g d'arròs
--2 l. d'aigua
--50g d'oli
--sal,1 gra d'all i una branca de julivert
PREPARACIÓ:
--Posseu en remull 8 hores abans +- el congre per a hidratar-lo.
--Peleu la ceba i piqueu-la 2 segons a vel. 5. Afegiu l'oli i sofregiu 10 minuts , varoma , vel. 2.
--Afegiu 1 litre d'aigua ( podeu aprofitar la del remull) i el congre a trossets.Programeu 15 minuts . varoma, vel. 1, gir esquerra.
--Quan porteu 8 minuts de cocció, afegiu les bledes a trossos grans i la sal.
--Mentrestant, posseu dins el cistellet per aquest ordre: l'arròs , les patates i els fessols.
--Quan acabi el temps, poseu el cistell dins el got i programeu 20 minuts, varoma, vel. cullera i gir a l'esquerra.
--Feu una picada amb l'all i el julivert i hi afegiu una mica d'oli. Reserveu.
--A l'acabar el temps, aboqueu el contingut del got dins una olla, afegiu la resta d'aigua, la picada i deixeu fer un "xup-xup" al foc. Rectifiqueu de sal si cal.
CONSELLS:
--Podeu aprofitar el vapor per ampliar les racions , amb més patates, fessols i bledes, o una altra cosa.
--Quan reposa, espeseix bastant, per la qual cosa té que quedar caldòs.
--Podeu possar al got , si voleu , dos o tre trossos de patata i uns quants fessols. Com es desfaràn, donaràn meés consistència al brou.
Solicita demostración