MELMELADA DE TARONJA DOLÇA

#Confitería y conservas 03 abril 2014

MELMELADA DE TARONJA DOLÇAINGREDIENTS:-- 7 taronges mitjanes--450g. de sucrePREPARACIÓ:--Renteu les taronges. Amb un pelador , treieu la pell de tres, procurant no agafar part blanca. Reserveu.--Peleu totes les taronges sense deixar res de part blanca. El cor  tambè el treieu. Feu-ho dins un recipient per poder recollir el suc que cau.--Feu-ne trossos i els posseu dins el got de la Thermomix® amb el sucre. Programeu 5 segons mes o menys a vel. 7-8. Tot dependrà de la textura que li vulgueu donar.--Programeu 40 minuts , varoma, vel.1 1/2. Posseu el cistellet damunt per a evitar escatxics.--Mentrestant, talleu a juliana les peles de taronja reservades i les poseu a bullir 3 minuts en una olleta amb poqueta aigua. Coleu i repetiu el procès. Amb unes tisores o ganivet, trossejeu les tires al gust. Aboqueu-les al got. (Faltaràn encara uns 20 minuts mes o menys ).--A l'acabar el temps, inmediatament ompliu els pots, net i secs, poseu-los cap per avall per a fer el buit. Si voleu , podeu bullir-los al bany maria.--És molt fàcil i agraïda. Està boníiiiisima!!