advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Comprar Thermomix®

Vichyssoise d’ api amb Thermomix® a Lleida

29 January 2018
29 January 2018
Categoría:

Aquesta és la meva versió de la Vichyssoise d’ api del n. 111 de la revista Thermomix® . Jo he fet una adaptació sense làctics, on he eliminat la mantega i substituït la nata per una crema d’ arròs. També m’ agrada utilitzar les parts verdes dels vegetals ja que d’ aquesta manera n’ aprofitem major riquesa dels minerals. També he substituït la patata per moniato. El resultat final no tindrà res a veure amb el color que estem acostumats a veure de la Vichyssoise però el gust és excel•lent. Proveu-la!


Ingredients:


100 g de porro


300g de tiges d’ api (a trossos)


50 g d’ oli d’ oliva verge extra


650 g d’ aigua


250 g de moniato en trossos


1 culleradeta de sal


1 pessic de pebre mòlt


1 pessic de nou moscada mòlta


200 g de crema d’ arròs


Fulles d’ api picades


Elaboració:


1.Posem dins el vas el porro, l’ apit i l’ oli i trossegem 4 seg/vel 5 i saltegem 8 min/120º/vel 1.


2.Afegim l’ aigua, el moniato, la sal i el pebre i programem 20 min/100º/vel 1.


3.Incorporem la nou moscada, la crema d’ arròs i triturem 1 min/vel 5-10 progressivament. Aboquem a una sopera . Servim calenta o freda amb unes fulles d’ api picades.



Solicita demostración
29 January 2018
icon-print-2