VEG-PARMIGIANO AMB Thermomix® A LLEIDA

#Huevos y quesos 12 febrero 2018



Veg-parmigiano, l’ alternativa vegana al parmesà! El llevat nutricional és producte altament nutritiu, ric en proteïnes, vitamines, minerals i sense residus industrials. El seu gust ens recorda al formatge per això l’ ús en aquesta recepta. El sèsam i anacards li acaben de donar un gust extraordinari. El podem utilitzar en amanides, cremes, pasta, ... Desitjo que us agradi.


Ingredients:


 70 g d’ anacards  


30 g de sèsam


30 g de llevat nutricional


½ culleradeta de sal marina sense refinar


1 cullerada d’ oli d’ oliva verge extra


Elaboració:


1.Torrem lleugerament les llavors de sèsam al forn amb compte de que no es cremin i les deixem refredar uns minuts.


2.Introduïm tots els ingredients dins el vas del Thermomix® i programem 10 segons a velocitat 8.


3.Conservarem en un pot de vidre a la nevera.


Font: www.cookidoo.it