Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

VEG-PARMIGIANO AMB Thermomix® A LLEIDA

12 February 2018
12 February 2018
Categoría:



Veg-parmigiano, l’ alternativa vegana al parmesà! El llevat nutricional és producte altament nutritiu, ric en proteïnes, vitamines, minerals i sense residus industrials. El seu gust ens recorda al formatge per això l’ ús en aquesta recepta. El sèsam i anacards li acaben de donar un gust extraordinari. El podem utilitzar en amanides, cremes, pasta, ... Desitjo que us agradi.


Ingredients:


 70 g d’ anacards  


30 g de sèsam


30 g de llevat nutricional


½ culleradeta de sal marina sense refinar


1 cullerada d’ oli d’ oliva verge extra


Elaboració:


1.Torrem lleugerament les llavors de sèsam al forn amb compte de que no es cremin i les deixem refredar uns minuts.


2.Introduïm tots els ingredients dins el vas del Thermomix® i programem 10 segons a velocitat 8.


3.Conservarem en un pot de vidre a la nevera.


Font: www.cookidoo.it

Solicita demostración
12 February 2018