SOPA FREDA DE PASTANAGA, PAPAIA, PEBROT I LLIMONA AMB Thermomix®
#Sopas y cremas 04 junio 2019
Recepta que trobareu a la col•lecció “Prepara tu piel para el verano” a www.cookidoo.es. És ben cert, la millor protecció per la nostra pell comença per la nostra alimentació, potenciant els ingredients naturals i evitant processats.
En aquesta recepta trobem un marcat color carbassa que és signe d’ un elevat contingut de betacarotè (pigment que el nostre cos transformarà en vitamina A quan ho necessiti) que ens protegirà la pell, la vista, els ossos, ens augmentarà les defenses, entre altres propietats. La pastanaga, la papaia i el pebrot en contenen elevades quantitats.
A més, la pastanaga és un potent antiinflamatori, antioxidant, rica en vitamina C, potassi i fòsfor. La papaia és una fruita que millora la digestió, antioxidant,antiinflamatòria. La llimona ens aporta vitamina C, antioxidant, bactericida, antivírica.
Recepta fàcil i espero que us agradi. Bon profit!
Ingredients:
1 llimona pelada sense gens de pell blanca
750 g de pastanaga a trossos
250 g de papaia a trossos
150 g de pebrot vermell o groc a trossos
30 g de ceba tendra
300 g de glaçons
1 culleradeta de mel crua
1 culleradeta de mostassa
30 g d’ oli d’ oliva verge extra
1 culleradeta de sal marina sense refinar
1 polsim de pebre mòlt
Pipes de carbassa, gomasi, ...
Elaboració:
1.Posem dins el vas la llimona, les pastanagues, la papaia, el pebrot, la ceba i els glaçons. Trossegem 5 seg/vel 5 i triturem 3 min/vel 10.
2.Hi afegim la mel, la mostassa, l’ oli, la sal i el pebre. Triturem 1 min/vel 10. Ho aboquem en un recipient hermètic i reservem a la nevera fins que estigui fred.
3.Repartim la sopa en 6 bols hi afegim les llavores de carbassa, el gomasi i raig d’ oli d’ oliva verge extra i servim.
Font: www.cookidoo.es