Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

PATÉ DE SARDINA AMB Thermomix® LLEIDA

03 noviembre 2020
03 noviembre 2020
Categoría:



Sabem les bondats del peix blau i si és petit millor,la sardina n’ és un. La sardina ens aporta proteïna de qualitat, omega-3, vitamines del grup B (com B1 i B12) i també liposolubles (A, D i E) i minerals com el fòsfor, magnesi, potassi, zinc,.. i si n’ aprofitem l’ espina un extra de calci que junt amb la vitamina D i el fòsfor ens ajudarà a fixar-lo als ossos. Doncs, en aquesta recepta n’ aprofitarem fins i tot l’ espina (si voleu, es clar! El Thermomix® ens hi ajudarà molt). Per poder aprofitar l’ espina i la cua us recomano que sigui una sardina no gaire gran.


És fàcil i pràctic ja que ens ajuda a tenir un comodí a la nevera amb una preparació ben bona que us aguantarà una setmana i si us sembla massa quantitat podeu fer la meitat dels ingredients. Es pot acompanyar amb vegetals crus o al vapor, amb una torrada, ... Us animo a que la proveu. Bon profit!!!


Ingredients:


1 Kg de sardina neta (sense cap ni panxa)


Sal marina sense refinar


350 g de pastanaga a trossos


2 alls


½ bitxo (opcional)


100g d’ oli d’ oliva verge extra


90g de suc de llimona (2 llimones )


1 cullerada de mostassa


1 cullerada de tamari


Preparació:


1. Posem a coure les sardines al forn amb una mica de sal i un rajolí d’ oli uns 15 minuts. Deixem refredar una mica.


2. Posem dins el vas la pastanaga, els alls, el bitxo, l’ oli, el suc de llimona, la mostassa, el tamari i les sardines senceres. Triturem 30 seg/vel 5, baixem les restes d’ ingredients cap al fons i tornem a triturar 1 min/vel. 5-10, introduint l’ espàtula pel forat de la tapa per ajudar a la seva trituració.


3. Posem en pots de vidre hermètics i conservem a la nevera com a màxim una setmana.



Solicita demostración
03 noviembre 2020