Guisat de seitan amb Thermomix® a Lleida
#Dietas especiales 06 febrero 2018
Aquesta recepta pot ser de gran utilitat si no utilitzem proteïna animal! Amb els ingredients de la recepta pot resultat per unes 6 racions, podem afegir diferents verdures en la seva elaboració. Cal que tinguem compte en persones intolerants o al·lèrgiques al gluten ja que l’ espelta és un cereal que en conté.
Ingredients:
300 g de ceba
1 all
60 g d’ oli
150 g tomàquet triturat
500 g de seitan d’ espelta
Farina d’ espelta per enfarinar
250 g bolets
50 g de vi negre
50 g de brandy
150 g d’ aigua
1 culleradeta de sal
1 pastanaga tallada petita
50 g de pèsols (opcional)
1.Posar la ceba tallada a quarts i l’ all dins el vas del Thermomix® , programar 5 segons a velocitat 5.
2.Afegir l’ oli i programar 10 minuts a velocitat 1 i temperatura 120ºC.
3.Passat el temps posarem dins el vas el tomàquet i programem 7 minuts a velocitat 1 i temperatura 120ºC.
4.Posem la PAPALLONA a les ganivetes i afegim el seitan enfarinat. Programem 2 minuts, gir a l’ esquerra, velocitat cullera i temperatura 120ºC.
5.Seguidament afegim els bolets, l’aigua, el vi, el brandy i la sal i programem 12 minuts, gir a l’ esquerra, velocitat cullera i temperatura 120ºC.
6.Afegim la pastanaga i els pèsols i programem 25 minuts, gir a l’ esquerra, velocitat cullera i temperatura 120ºC.
7.Acabat el temps ho retirem del vas i servim.