Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Guisat de seitan amb Thermomix® a Lleida

06 febrero 2018
06 febrero 2018
Categoría:

Aquesta recepta pot ser de gran utilitat si no utilitzem proteïna animal! Amb els ingredients de la recepta pot resultat per unes 6 racions, podem afegir diferents verdures en la seva elaboració. Cal que tinguem compte en persones intolerants o al·lèrgiques al gluten ja que l’ espelta és un cereal que en conté.



Ingredients:


 300 g de ceba 


1 all


60 g d’ oli


150 g tomàquet triturat


500 g de seitan d’ espelta


Farina d’ espelta per enfarinar


250 g bolets


50 g de vi negre


50 g de brandy


150 g d’ aigua


1 culleradeta de sal


1 pastanaga tallada petita


50 g de pèsols (opcional)



1. Posar la ceba tallada a quarts i l’ all dins el vas del Thermomix® , programar 5 segons a velocitat 5.


2. Afegir l’ oli i programar 10 minuts a velocitat 1 i temperatura 120ºC.


3. Passat el temps posarem dins el vas el tomàquet i programem 7 minuts a velocitat 1 i temperatura 120ºC.


4. Posem la PAPALLONA a les ganivetes i afegim el seitan enfarinat. Programem 2 minuts, gir a l’ esquerra, velocitat cullera i temperatura 120ºC.


5. Seguidament afegim els bolets, l’aigua, el vi, el brandy i la sal i programem 12 minuts, gir a l’ esquerra, velocitat cullera i temperatura 120ºC.


6. Afegim la pastanaga i els pèsols i programem 25 minuts, gir a l’ esquerra, velocitat cullera i temperatura 120ºC.


7. Acabat el temps ho retirem del vas i servim.

Solicita demostración
06 febrero 2018