Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

DUKKAH AMB Thermomix® A LLEIDA

20 febrero 2018
20 febrero 2018
Categoría:



Potser no has sentit parlar de Dukkah, però es boníssim i estic convençuda que també t’ agradarà. És una barreja (típica d’ Egipte) de fruits secs torrats, llavors i especies; triturat grollerament i que el podrem posar a tot arreu: amanides, sopes, verdures, salses, carn, peix, .... tot aprofitant la riquesa nutricional dels seus ingredients. La recepta és molt senzilla ja que et convido a que facis tu la teva pròpia barreja partint d’ uns ingredients basics que son fruits secs, llavors de sèsam, coriandre, comi, pebre i salt. A partir d’ aquí pots afegir herbes aromàtiques (timó, romaní, ...), llavors de fonoll, anís, ... Pel que fa als fruits secs jo he utilitzat avellanes però podem utilitzat ametlles, anacards, pistatxos, ... o una barreja. De llavors també podem afegir-hi pipes de gira-sol, pipes de carabassa, sèsam negre. Ets lliure de fer el que vulguis i gaudeix-la!!!


Ingredients:


80 g de llavors de sèsam negre


40 g de pipes de carabassa


40 g de pipes de gira-sol


1 c.p. llavors de comi


1 c.p. de llavors de coriandre


1-2 pessics de pebre negre mòlt


1 c.p. d’ herbes provençals


1 c.p. de sal


100 g d’ avellanes torrades


Elaboració:


1. Posem dins el vas  les llavors, les pipes i torrem, sense el cubilet, 8 min/120º/vel 1. Deixem refredar.


2. Ara afegim el pebre, les herbes i la sal i trossegem turbo/0,5 seg/2-3 vegades. Retirem a un bol i reservem.


3. Posem les avellanes dins el vas i trossegem turbo/0,5 seg/2 vegades.


4. Afegim al bol i barregem amb l’ espàtula fins que quedi tot ben integrat. Podem guardar a la nevera en un recipient de vidre hermètic.


*c.p. cullereta de postres

Solicita demostración
20 febrero 2018