CREMA FREDA DE MONGETES BLANQUES AMB Thermomix®

#Sopas y cremas 01 agosto 2018Aquesta crema és molt fàcil de preparar, fresca, saludable i rica en proteïna. És una manera de menjar llegums quan la calor és important ja que els tenim més associats als mesos freds, també us animo a que en feu amanides.


La recepta té uns ingredients que són fàcil de tenir a l’ abast i amb unes propietats extraordinàries. Per una part, tenim el porro que és ric en vitamines i minerals, amb efectes antioxidants i antiinflamatoris, protector de sistema cardiovascular. L’ all presenta un component anomenat al•licina que és el responsable de les seves propietats medicinals com a antibiòtic natural, antioxidant, cardioprotector, desintoxicant, ... La pastanaga ens aporta beta-carotens, vitamines, minerals, amb efectes antiinflamatoris. Les mongetes ens aporten proteïna, vitamines, minerals, fibra soluble, midó resistent, ... Animeu-vos i ja em direu que us sembla. Bon profit!


Ingredients:


100 g de porro a trossos


1 all


50 g de pastanaga a trossos


30 g d’ oli d’ oliva verge extra


400 g de mongetes blanques cuites (netes i escorregudes)


Sal


Pebre mòlt


500 g d’ aigua o brou de verdures


Julivert per decorarElaboració:


1.Posem dins el vas del Thermomix® el porro, l’ all, la pastanaga i l’ oli. Trossegem 3 seg/vel 5 i sofregim 5 min/120º/vel 1.


2.Afegim les mongetes blanques, la sal, el pebre i el líquid, i triturem 2 min/vel 10. Aboquem en un recipient hermètic i reservem a la nevera fins el moment de servir.


3.Servim la crema amb julivert picat.Font: revista Thermomix® n.118