Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

CHUTNEY DE POMA AMB Thermomix® LLEIDA

07 May 2020
07 May 2020
Categoría:



El chutney és una confitura agredolça que l’ elaborem amb fruita o verdura cuinat amb vinagre, especies i sucre. És originari de l’ Índia i s’ acostuma a menjar acompanyant plats de carn, peix, formatge, torrades, ... amb el que us vingui de gust i fins i tot sol. El podem elaborar amb diferents ingredients: pera, mango, maduixa, carbassa, ... poma amb la qual obtenim una gust molt agradable.


Per aquesta recepta he utilitzat ingredients procedents de l’ agricultura ecològica, he canviat el sucre morè per sucre de coco pel seu baix índex glucèmic i un vinagre de poma ecològic que li dóna un toc excepcional.


Aquesta recepta la podeu trobar guiada a www.cookidoo.es


Ingredients: 


130 g de ceba a trossos


25 g d’ oli d’ oliva verge extra


½ culleradeta petita de llavors de mostassa


250 g de poma pelada, sense llavors i a daus d’ un cm


15 g de sucre de coco


20 g de vinagre de poma


1 pessic de sal


Preparació:


1.Posem dins el vas la ceba i trossegem 5 seg/vel 5. Amb l’ espàtula baixem les restes de ceba cap al fons del vas.


2.Afegim l’ oli i les llavors de mostassa i sofregim 5 min/120º/vel 1.


3.Afegim la poma, el sucre de coco, el vinagre de poma i la sal i programem 8 min/100º/gir a l’ esquerra/vel. cullera. Servim o guardem a la nevera amb un pot de vidre hermètic.

Solicita demostración